لبنان ادعای اسرائیل درباره شلیک به نیروهای حزبالله را رد کرد
لبنان تأکید کرد که ارتش اسرائیل، زمان نزدیک شدن گشتی ارتش لبنان به مرزهای جنوبی، اقدام به تیراندازی هوایی کرد. در حالیکه پیشتر این رژیم مدعی شده بود که نیروهای حزبالله لبنان را هدف قرار داده است.
به گزارش پایگاه خبری ربیع، به نقل ازتسنیم، خبرگزاری ملی لبنان اعلام کرد سربازان اسرائیلی زمانیکه گشتی ارتش لبنان را در نزدیکی خط مرزی معروف به «خط آبی» مشاهد کردند اقدام به تیراندازی هوایی کردند.
در حالیکه ارتش اسرائیل پیشتر ادعا کرد که نیروهای آن به سمت ۳ شخص تیراندازی کردند که تلاش میکردند به نیروهای مستقر در مرز با لبنان، که در حال شناسایی تونلهای حزبالله هستند، نزدیک شوند.
ارتش اسرائیل، سهشنبه گذشته از آغاز عملیاتی موسوم به «سپر شمال» در مرز لبنان، برای انهدام تونلهای ادعایی حزبالله خبر داد. تحلیلگران این عملیات اسرائیل را نشاندهنده هراس و وحشت این رژیم از حزبالله ارزیابی کردهاند.