استانها » تولیدی » سمیه شرف دینی » یزد
کد خبر : 899935
دوشنبه - 18 آذر 1398 - 12:41
مدیر عامل جمعیت هلال احمر استان یزد خبر داد

عضویت بیش از دو هزارجوان در کانون‌های دانشجویی جمعیت هلال احمر

مدیر عامل جمعیت هلال احمر استان یزد از عضویت دو هزار و ۱۰۶ جوان در کانون دانشجویی جمعیت هلال احمر استان خبر داد.

عضویت بیش از دو هزارجوان در کانون‌های دانشجویی جمعیت هلال احمر

به گزارش پایگاه خبری ربیع، مدیر عامل جمعیت هلال احمر استان یزد از عضویت دو هزار و ۱۰۶ جوان در کانون دانشجویی جمعیت هلال احمر استان خبر داد.

محسن حرازی زاده یزدی با بیان این خبر گفت: کانون‌های دانشجویی هلال احمر، بستری برای راه اندازی کرسی‌های آزاد اندیشی و اندیشه‌های بشر دوستانه و همچنین تلاش در جهت تقویت روحیه انسان دوستی و نوعدوستی در بین دانشجویان است.

وی با اشاره فعالیت ۲۲ کانون دانشجویی جمعیت هلال احمر استان، افزود: هزار و ۲۹۴ نفر برادر و ۸۱۲ نفر خواهر هستند.

حرازی زاده تصریح کرد: اگر با اندکی دقت به کنش‌های کانون‌های دانشجویی نگاه کنیم وظایفی دیگر از جمله تلاش در جهت تقویت روحیه انسان دوستی و نوعدوستی در بین دانشجویان با انجام برنامه‌های بشر دوسـتانه و عـام المنفعـه و بسـط اندیشه‌هایی همچون مهرورزی، خدمت به دیگران و صلح و دوستی با استفاده از ظرفیت دانشگاه‌ها را می‌توانیم تعریف کنیم.

مدیر عامل جمعیت هلال احمر استان گفت: یکی دیگر از نقش‌های مهمی که کانون‌های دانشجویی هلال احمر با توجه به وجود اصول مهمی که در جمعیت هلال احمر تعریف شده، فضایی است که برای ایجاد کرسی‌های آزاد اندیشی در دانشگاه‌ها و در بستر صلح و مدارا ایجاد می‌کند و ایجاد این کرسی‌ها مطالبه‌ای است که از سوی رهبر معظم انقلاب از سال‌ها پیش بر آن تأکید شده است.

حرازی زاده خاطر نشان ساخت: دو هزار و ۱۰۶ جوان در کانون دانشجویی جمعیت هلال احمر استان یزد عضو هستند