محیط زیست و گردشگری
کد خبر : 1118
سه شنبه - 22 دی 1394 - 11:16

شهردار اصفهان در نشست خبری همایش فرصت های سرمایه گذاری شهر خلاق / خلاقیت شهری و فناوری نوین در شهر خلاق مستتر است  

شهردار اصفهان با تاکید بر این که سرمایه گذاری نیاز به عمل جراحی دارد گفت: سرمایه گذاران داخلی و خارجی را در اصفهان پاگشا می کنیم و اجازه نمی دهیم سرمایه گذاران اصفهانی به شهرهای دیگر بروند.   مهدی جمالی نژاد در نشست خبری همایش بین المللی فرصت­های سرمایه گذاری شهر خلاق اظهار کرد: هر […]

شهردار اصفهان با تاکید بر این که سرمایه گذاری نیاز به عمل جراحی دارد گفت: سرمایه گذاران داخلی و خارجی را در اصفهان پاگشا می کنیم و اجازه نمی دهیم سرمایه گذاران اصفهانی به شهرهای دیگر بروند.

 

مهدی جمالی نژاد در نشست خبری همایش بین المللی فرصت­های سرمایه گذاری شهر خلاق اظهار کرد: هر مدیری که در دستگاه دولتی، عمومی و غیره مشغول به فعالیت می­شود سیاست کاری خود را اعلام می­کند.
وی افزود: سیاست اصلی بنده از ابتدای فعالیت در این سمت، مشارکت جدی بخش خصوصی در اصفهان است و در واقع در نظر داریم سرمایه گذاران داخلی و خارجی را در اصفهان پاگشا کنیم ، همچنین با تسهیل فضای سرمایه گذاری، اجازه نمی­دهیم سرمایه گذاران اصفهانی در شهرهای دیگر سرمایه گذاری کنند.
شهردار اصفهان تصریح کرد: اگر شهرداری بودجه خود را تا ۳ برابر هم افزایش دهد، مگر چقدر می­تواند پروژه عمرانی و فرهنگی در شهر اجرا کند، این در حالی است که با کمک بخش خصوصی می توان نهضتی از پروژه­های مختلف در شهر ایجاد کرد.
جمالی نژاد با اشاره به اینکه بخش خصوصی می­تواند در قالب یک شهرداری عمل کند، خاطرنشان کرد: مقدمه حرکت­های جهشی اصفهان ورود و کمک بخش خصوصی به این عرصه است.
وی به برگزاری همایش بین المللی فرصت­های سرمایه گذاری شهر خلاق اصفهان اشاره کرد و گفت: شهرداری اصفهان اولین شهرداری است که بعد از بحث برجام به موضوع جذب سرمایه گذار پرداخته است.
شهردار اصفهان افزود: با توجه به اینکه همایش­ها خروجی مطلوب ندارند ،در مدیریت شهری سعی کرده­ایم در این همایش­ها از تشریفات کمتر استفاده کنیم و به سمت انعقاد تفاهم نامه و قرارداد ها حرکت کنیم.
شهرداری توسعه بدون حفظ میراث فرهنگی را نمی­خواهد
جمالی نژاد در بخش دیگر سخنان خود با اشاره به پیوستن اصفهان به شبکه خلاق جهانی تصریح کرد: ورود به شبکه­های خلاق در حوزه صنایع دستی و فرهنگ و آداب و رسوم اصفهان بوده است، در این راستا می طلبد در این دو حوزه قوی تر عمل کنیم.
وی با اشاره به اینکه مباحث صنایع دستی و گردشگری در حوزه شهرداری نیست؛ خاطرنشان کرد: شهرداری دغدغه میراث فرهنگی و صنایع دستی را دارد و توسعه بدون حفظ میراث فرهنگی را نمی­خواهد.
وی تاکید کرد: میراث فرهنگی متولی خاص خود را دارد ولی در این حوزه باید کمک کنیم، در این راستا نیز بازارچه موقت صنایع دستی در جهان نما برپا شده است.
شهردار اصفهان به ویژگی­های شهر خلاق اشاره کرد و گفت: نوآوری ، خلاقیت شهری و فناوری نوین در شهر خلاق مستتر است.
جمالی نژاد با اشاره به اینکه رونق حوزه صنایع دستی و گردشگری همت جدی شهرداری، دستگاه­های متولی، استانداری و هنرمندان را می طلبد، اضافه کرد: در این راستا باید اقداماتی نظیر اختصاص کاربری میدان امام(ره) به عنوان بزرگترین بازارچه صنایع دستی محصولات داخلی و ساماندهی و نظارت بر فروش کالاها انجام شود، همچنین ارگان­های مختلف می­توانند در ارائه هدیه از آثار و صنایع دستی اصفهان استفاده کنند.
وی با اشاره به اینکه اعمال نظارت بر روند فعالیت­ها در حوزه گردشگری در میدان امام(ره) بسیار اهمیت دارد، افزود: تاسیس موزه صنایع دستی و هنرهای سنتی را دنبال می کنیم، چراکه به رغم اینکه اصفهان شهرموزه است ولی موزه ندارد.
شهردار اصفهان تصریح کرد: با پیگیری میراث فرهنگی باید به دنبال صدور مجوز پایانه تخصصی صادرات صنایع دستی در شهر اصفهان باشیم و در حال حاضر فضای اجتماعی و اقتصادی بازتر شده است و بستر آماده برای صادرات صنایع دستی وجود دارد، بنابراین باید در این زمینه به طور جدی وارد شویم.
جمالی­نژاد با اشاره به اینکه شهرداری اصفهان به دنبال طراحی و ساخت آثار هنری متناسب با فرهنگ دینی است، خاطرنشان کرد: احداث پارک صنایع دستی از سوی سازمان زیباسازی در حال پیگیری می­باشد و قرار است ابرالمان­های صنایع دستی در این پارک مستقر شود.
وی تاکید کرد: اگر قرار است شهر اصفهان نان صنایع دستی را در القاب مختلف بخورد، باید برای توسعه آن قدمی بردارد و شهرداری اصفهان به سهم خود این کار را انجام می دهد.
بستر لازم برای ورود سرمایه گذاران آماده نیست
شهردار اصفهان با اشاره به سرمایه­گذاری سرمایه­گذاران داخلی در شهرهای دیگر بیان کرد: اینکه سرمایه گذاران اصفهانی در خارج از شهر سرمایه گذاری می­کنند باید آسیب شناسی شود.
جمالی نژاد با اشاره به اینکه اصفهان در این حوزه نسبت به کلانشهرهای دیگر عقب است؛ گفت: بر این اساس شهرداری اصفهان پیشگام شده و برگزاری همایش بین المللی فرصت­های سرمایه گذاری را برای اولین بار در کشور کلید زده است.
وی افزود: بستر لازم برای پهن کردن فرش قرمز برای سرمایه گذاران آماده نیست در این راستا در این حوزه همه باید همت کنند و افق های دید مدیران شهری تغییر نماید.
شهردار اصفهان تصریح کرد: بر این اساس دستگاه­های متولی باید کمک کنند و تشریفات زاید حذف شود.
جمالی نژاد خاطرنشان کرد: قرار نیست سرمایه­گذار با سرمایه­گذاری نابود شود، بلکه سرمایه­گذاری یک بازی برد-برد است و شهروندان ، شهرداری و بخش خصوصی هر سه باید برد کنند.
جمالی نژاد اظهارکرد : نباید به سرمایه­گذار به چشم طعمه نگاه کرد؛ سرمایه­گذاری مقدس است و  سرمایه­گذاران انسان­های ارزشمندی هستند.
وی تاکید کرد: سرمایه­گذاری نیاز به عمل جراحی دارد و همانطور که می­دانید عمل جراحی درد و خونریزی دارد در این راه نیز شاید به مدیران توهین شود و کار سختی است اما این سختی را به تن می­خریم و در این عرصه ورود پیدا می­کنیم.