به گزارش پایگاه خبری ربیع،مودم ها به چند دسته اصلی تقسیم می شوند؟

جالب است بدانید مودم‌ها به دو دسته کابلی و بی سیم تقسیم می‌شوند :

ـمودم های  بی سیم از یک تا چهار پورت LAN را برای اتصال شبکه‌ی کابلی در اختیارتان قرار می‌دهند

ـاین دستگاه‌ها از لحاظ فرکانس شامل دو مدل فرکانس ۲.۴ گیگاهرتز و فرکانس ۵ گیگاهرتز می‌شوند

ـ  در نوع نخست این محصول قدرت پوشش دهی بسیار بالا است

ـقدرت مودم های بی سیم و قوی تا حدی است که از موانع سخت مثل دیوار و …  عبور می‌کند، اما در برابر امواج عجیب و غریب که از دیگر اشیاء ساطع می شود فاقد قدرت است

ـدر فرکانس ۵ گیگاهرتز، داده‌ها با سرعت بیشتری منتقل می‌شود، اما برد کمتری نسبت به ۲.۴ گیگاهرتز دارد و در اثر برخورد با موانع به‌سرعت تضعیف می‌شود

ـبرخی از مودم‌ها دارای پورت USB است که با استفاده از آن محتویات فلش مموری  از طریق شبکه‌ بی‌سیم قابل دسترس است

کیفیت اینترنت و مودم همپوشانی دارد

شاید برایتان جالب باشد که بدانید برای هر شبکه‌ بی‌سیم، عددی به عنوان حداکثر سرعت انتقال درون شبکه تعریف می‌شود که واحد اندازه‌گیری آن مگابیت بر ثانیه است.

کره جنوبی با قرار گرفتن در صدر فهرست پیشرفته‌ترین و پیشگام‌ترین کشورهای جهان که در راستای توسعه اینترنت اشیاء (IoT) و شهرهای هوشمند تلاش و فعالیت‌های گسترده و قابل ملاحظه را انجام داده‌اند، از ایالات متحده آمریکا و چین نیز جلو زده و گوی رقابت را از آن‌ها ربوده است.

دولت کره جنوبی به منظور توسعه و گسترش فناوری‌های نوین بویژه اینترنت اشیاء و شهرهای هوشمند ۳۵۰ میلیون دلار سرمایه‌گذاری کرده است تا ۳۰۰ شرکت فعال در حوزه تکنولوژی بتوانند با هم به رقابت پرداخته و زیرساخت‌های لازم برای توسعه و فراگیر شدن اینترنت اشیاء در این کشور را فراهم بیاورند.

شرکت مخابراتی اس کی تلکام (SK Telecom) و سامسونگ الکترونیکس نیز همکاری‌های گسترده‌ای در زمینه گسترش بسترهای لازم برای اینترنت اشیاء با دولت کره جنوبی انجام داده‌اند و پروژه‌هایی در زمینه توسعه اینترنت اشیاء برای انرژی‌های تجدیدپذیر، خدمات بهداشتی، درمانی و همچنین خودروهای هوشمند را به انجام رسانیده‌اند.

امروزه غول‌های تکنولوژی و اپراتورهای بزرگ همچون نوکیا، هواوی، ورایزن و سیسکو مدیریت و راهبری شهرهای هوشمند را هدف اصلی خود قرار داده‌اند، به گونه‌ای که موسسه  IDC برآورد کرده است این پیشگامان تا سال ۲۰۲۱ میلادی حدود ۱۳۵ میلیارد دلار در زمینه ساخت شهرهای هوشمند در جهان هزینه کنند.