اجتماعی » خواندنی
کد خبر : 916253
شنبه - 14 دی 1398 - 16:03

خواص بی‌نظیر آب قلم را بخوانید

همان طور که می‌دانید استخوان‌ها غنی از کلاژن است.

خواص بی‌نظیر آب قلم را بخوانید

به گزارش پایگاه خبری ربیع، به نقل از باشگاه خبرنگاران/ همان طور که می‌دانید استخوان‌ها غنی از کلاژن است.

برای تهیه عصاره قلم مغز استخوان، استخوان ساق پا و زانو بهترین نوع استخوان است. اطلاعات بیشتر در این باره را در ادامه بخوانید:

برای این که طعم گوشت بیشتری داشته باشید، مقداری استخوان دنده به آن بیفزایید.

علت تفاوت رنگ عصاره قلم چیست؟
آب استخوان را به دو روش می‌توان تهیه کرد. یک روش این است که استخوان به همراه گوشت یا به تنهایی با چند سبزی و طعم دهنده داخل قابلمه یا زودپز ریخته و به مدت طولانی پخته شود که محصول به دست آمده، آب استخوان سفید است.

نوع دیگر آب استخوان قهوه‌ای است که در این روش ابتدا استخوان‌ها برشته می‌شود. سپس در قابلمه به همراه مواد می‌پزد.

این روش طعم و رنگ بهتری خواهد داشت.

آن را داخل ظرف دردار فریزری یا ظرف قالب یخ بریزید و می‌توانید به مدت حداکثر یکسال فریز کنید یا می‌توانید بعد از فریز کردن این قطعات را داخل کیسه زیپ لاک بریزید.

شیشه‌های مربا و سس برای نگهداری آب استخوان خوب هستند، اما به هنگام فریز شدن، ترک برمی دارند یا شکننده می‌شوند.

خواص آب قلم تامین نیاز بانوان باردار
زنان باردار یا شیرده که به احتمال زیاد دچار کاهش مواد معدنی می‌شوند، هر روز آب قلم مصرف کنند. این عصاره به ساخت خون کمک می‌کند.

استخوان‌ها را تقویت می‌کندمواد معدنی، چون کلسیم و منیزیم، روند تشکیل استخوان‌های سالم را سرعت می‌بخشد و در بهبود استخوان‌های شکسته نقش مهمی دارد.

چین و چروک بر اثر کاهش تولید کلاژن رخ می‌دهد. کلاژن تشکیل دهنده اصلی مو، پوست و ناخن است. ماده مغذی موجود در عصاره استخوان می‌تواند کیفیت مو، پوست و ناخن را به طور چشمگیری بهبود دهد. پرولین سلولیت را کاهش می‌دهد و پوست را نرم می‌کند.

برای پوست عاری از چین و چروک و مو‌های شاداب، روزانه این عصاره را مصرف کنید. کمک به ترمیم پوستعصاره قلم غنی از آمینواسید آرژنین است که نقش حیاتی در التیام زخم ایفا می‌کند.

چه شما از یک آفتاب سوختگی جدی رنج ببرید چه یک آسیب پوستی، مطالعات نشان می‌دهد که آرژنین به تسریع التیام زخم و بازسازی کلاژن کمک شایانی می‌کند.

پرهیزافراد با چربی خون بالا و اضافه وزن به دلیل میزان بالای چربی موجود در قلم گاو و گوساله، باید از مصرف آن خودداری کنند.

مبتلایان به بیماری‌های قلبی و عروقی یا کسانی که دچار کبد چرب هستند، بهتر است در مصرف قلم گاو وگوساله احتیاط کنند.