استانها » گلستان
کد خبر : 283840
دوشنبه - 10 اردیبهشت 1397 - 16:30
نماینده مردم شرق گلستان در مجلس:

توسعه متوازن استانی در گلستان اتفاق نیفتاده است

– نماینده مردم مینودشت، گالیکش، کلاله و مراوه تپه در مجلس شورای اسلامی گفت: به عقیده من در گلستان توسعه متوازن استانی اتفاق نیفتاده و امیدواریم شرق و غرب استان به یک چشم دیده شوند.

توسعه متوازن استانی در گلستان اتفاق نیفتاده است

به گزارش پایگاه خبری ربیع، به گزارش پایگاه خبری ربیع، به نقل ازمهر،شهرام کوسه غراوی صبح یکشنبه در همایش شوراهای اسلامی استان گلستان، اظهار کرد: وفاق و همدلی باید در شوراها وجود داشته باشد تا شاهد توسعه شهرها و روستاهای استان گلستان باشیم.

وی افزود: انتظار ما این است که شوراها برای کار خود راهبرد و استراتژی داشته باشند و نقاط ضعف و قوت خود را بشناسند.

کوسه غراوی با بیان اینکه سیمای شهری و روستایی موضوع بسیار مهمی است که شوراها باید به آن توجه کنند، گفت: متاسفانه در هیچ نقطه ای از استان اتفاق خاصی در سیمای شهری ندیده‌ام که حس متفاوتی برای شهروندان ایجاد کند.

وی افزود: به طور مثال در شهر گنبد بافت تاریخی و آجری دیده نمی‌شود که نشان می دهند اهمیت زیادی به این موضوع نداده‌ایم و این مسائل جزو وظایف شوراها، شهرداران و دهیاران است.

وی ادامه داد: شوراها باید یک سخنگو داشته باشند تا یک صدا از شورا خارج شود و اعضای شورا باید به اشتغال جوانان بپردازند و ظرفیت‌های شهر و روستای خود را شناسایی کنند.

نماینده مردم مینودشت، گالیکش، کلاله و مراوه تپه در مجلس شورای اسلامی خاطرنشان کرد: به عقیده من در گلستان توسعه متوازن استانی اتفاق نیفتاده است و امیدواریم شرق و غرب استان به یک چشم دیده شوند، به طور مثال مراوه تپه و گمیشان مانند گرگان توسعه یابند.

کوسه غراوی با بیان اینکه قیمت خرید تضمینی گندم هنوز مشخص نشده است، گفت: هنوز برای کشاورزان در این بخش اتفاق خوبی رخ نداده زیرا با وجود تولید یک میلیون و ۳۰۰ هزار تن گندم در حق کشاورزان گلستانی جفا شده است.

وی با اشاره به توریستی بوده استان گلستان یادآور شد: متاسفانه رسوب سرمایه در گلستان کم بوده و نتوانستیم از ظرفیت‌های گردشگری استان برای توسعه و پیشرفت آن بهره ببریم.