تلاش غرب برای طولانی سازی مذاکره

دنیای غرب پس از پیروزی انقلاب تمام تلاش و امکانات خود را بسیج کرد تا حکومتی را که مردم با حضور در صحنه بنیان نهادند و دست استکبار را از کشور کوتاه کردند را با چالش جدی مواجه کند وآن را با شکست مواجه کند اما هر چه پیش آمد دید این نظام و این مردم شکستنی نیستند به همین دلیل اجازه ندادند چند سال از انقلاب بگذرد و از همان روزهای اول سد و مانع های زیادی را در مسیر مردم انقلابی قرار دادند بلکه راه پیشرفت را کند و ضعیف کنند اما ملت آزاد شده که خود و توانایی های خود را دریافته بود علی رغم مشکلات، چنان راه پیشرفت را پیمودند که در انرژی هسته ای با فکر و توانایی جوانان خود توانست در ردیف چند کشور پیشرو در این صنعت قرار گیرد

تلاش غرب برای طولانی سازی مذاکره

به گزارش پایگاه خبری ربیع، دنیای غرب پس از پیروزی انقلاب تمام تلاش و امکانات خود را بسیج کرد تا حکومتی را که مردم با حضور در صحنه بنیان نهادند و دست استکبار را از کشور کوتاه کردند را با چالش جدی مواجه کند وآن را با شکست مواجه کند اما هر چه پیش آمد دید این نظام و این مردم شکستنی نیستند به همین دلیل اجازه ندادند چند سال از انقلاب بگذرد و از همان روزهای اول سد و مانع های زیادی را در مسیر مردم انقلابی قرار دادند بلکه راه پیشرفت را کند و ضعیف کنند اما ملت آزاد شده که خود و توانایی های خود را دریافته بود علی رغم مشکلات، چنان راه پیشرفت را پیمودند که در انرژی هسته ای با فکر و توانایی جوانان خود توانست در ردیف چند کشور پیشرو در این صنعت قرار گیرد اینجا دشمن ضربه خورده ی مایوس،با اتهام احتمال ساخت سلاح کشتار جمعی وارد عمل می گردد. در واقع بهانه تحریم و دشمنی غرب بخصوص آمریکا در برابر جمهوری اسلامی ایران در دو دهه اخیر موضوعات مربوط به صنعت هسته ای بوده است. موضوعی که غرب به ظاهر از ترس انحراف فعالیت هسته ای ایران به سمت نظامی، تلاش کرده است که جمهوری اسلامی ایران را بعنوان یک کشور تعهدگریز و  خطرآفرین برای جامعه بین الملل معرفی کند. واقعیت امر این است که غرب چند ین سال است که به صورت قطعی متوجه شده است که ایران هرگز به سمت سلاح هسته ای نخواهد رفت. بطوری که  یک محقق آمریکایی در سال ۲۰۰۳ می نویسد: ” فتوای آیت الله خمینی در طول جنگ علیه تولید یا استفاده از تسلیحات شیمیایی و فتوای آیت الله خامنه ای علیه تولید، نگهداری یا استفاده از تسلیحات هسته ای، مدرکی محکم دال بر این است که ممنوعیت های مذهبی علیه تسلیحات کشتار جمعی، نقشی قطعی در تعیین سیاست های ایران داشته اند”.  بنابراین فتوای تاریخی مقام معظم رهبری بعنوان رهبر جامعه و مرجع تقلید در عدم استفاده از سلاح هسته ای بعنوان یک راهبرد در تعیین خطوط اصلی جمهوری اسلامی ایران قلمداد می شود.چنانچه فرمودند:

” من تأکید میکنم که جمهوری اسلامی هرگز در پی تسلیحات هسته‌ای نیست، و نیز هرگز از حق ملّت خود در استفاده‌ی صلح‌آمیز از انرژی هسته‌ای چشم‌پوشی نخواهد کرد. شعار ما «انرژی هسته‌ای برای همه، و سلاح هسته‌ای برای هیچکس» است.” ( بیانات در شانزدهمین اجلاس سران جنبش عدم تعهد ۱۳۹۱/۰۶/۰۹).  ما سلاح هسته‌ای را نه به‌خاطر زید و عمرو، نه به خاطر آمریکا و غیر آمریکا، به‌خاطر عقیده‌مان قبول نداریم؛ هیچ کس نباید داشته باشد. وقتی ما میگوییم شما نداشته باش، معنایش این است که خودمان هم قاطعاً میگوییم نباید داشته باشیم و نخواهیم داشت. (بیانات در دیدار فرماندهان سپاه پاسداران انقلاب اسلامی ۱۳۹۲/۰۶/۲۶).

تمامی شواهد و گزارش های ناظرین بین المللی و حتی محور جاسوسی ” موساد- سیا” نشان می دهد که جمهوری اسلامی ایران  در صنعت هسته ای کمترین انحرافی(در حد یک در صد) نداشته است. چنانچه ویلیام برنز، رئیس سازمان اطلاعات مرکزی آمریکا (سیا) بامداد سه‌شنبه (۱۶ آذر/ ۷ دسامبر) به نبود جنبه‌های تسلیحاتی در برنامه هسته‌ای ایران اعتراف کرد.

وی در نشستی که توسط روزنامه وال‌استریت‌ژورنال برگزار می‌شود گفت که سیا «هنوز هیچ شواهدی درباره تصمیم ایران برای تسلیحاتی کردن» برنامه هسته‌ای نمی‌بیند. علاوه بر اعتراف سازمان جاسوسی سیا در عدم انحراف در فعالیت های هسته ای، تاکنون بازرسان سازمان انرژی اتمی هم هیچگونه انحرافی در این خصوص پیدا نکرده اند. لازم بذکر است که ایران تحت شدید ترین بازرسی ها در طول تاریخ قرار گرفته است. حال چرا گزاره ” انحراف هسته ای”  بعنوان ” کلیدواژه” علیه ایران مورد استفاده قرار می گیرد؟

حساسیت جامعه جهانی به سلاح هسته ای که کاربرد آن توسط ایالات متحده به جهان نشان داده شد، باعث شده است که “متهم” در  استفاده از سلاح هسته ای بعنوان ” حافظ صلح” در جهان باشد. گزاره ای خنده دار ولی واقعی همواره از طریق رسانه به طور شبانه روزی در تلاش است که انحراف در صنعت هسته ای خود را به فراموشی بسپارد.

اما آنچه غرب در مورد ایران دنبال می کند با هدف ” مهار ایران” انجام می پذیرد و چون ایالات متحده توان رسیدن به این مرحله را ندارد به ناچار باید از طریق کلید واژه مورد قبول همگان به سمت هدف خود حرکت کند. رفتاری که تا یک دهه پیش موفق بود ولی در چند سال اخیر با چالش هایی روبرو شده است.

انتظار می رود که سیاست مداران و مسئولین کشورمان با نیت خوانی رفتار آمریکا در زمین دشمن بازی نکنند. مذاکره و توافق هسته ای برجام که به مدت سه سال بصورت یکجانبه از طرف ایران اجرا شد و علی رغم اینکه آمریکا به جای رفع تحریم ها؛ بالای ۱۵۰۰ تحریم دیگر نیز اعمال کرد، نشان می دهد مهار و تلاش برای تغییر در ایدئولوژی ضد استکباری  ایران، از اهداف شوم غرب است.

شرطی سازی و شرطی نگه داشتن اقتصاد ایران، ضریب دادن به دوگانه معیشت مذاکره  از طریق رسانه، مشغول سازی ایران به مذاکرات پی در پی، القا سازی حل مشکلات از طریق کلید مذاکره، ترساندن ایران از داشتن پلن B و تلاش برای خرابکاری و اقدامات تروریستی در داخل کشور  و …  پازل طراحی شده غرب برای ایران است. بنابراین نباید در این مسیر گام نهاد و بر طبق سیاست محور عبری غربی حرکت کرد.

جداسازی اقتصاد از مذاکره، مدیریت مستقل کشور و حفظ استقلال کشور، فاصله گذاری از نگاه به غرب و طراحی سیاست خارجه بر محور منطقه گرایی و نگاه به شرق، تمرکز بر اقتصاد درونگرا با هدف صادرات، مدیریت  بر اساس منافع ملی که محور همه جناح های سیاسی قرار گیرد و… باید اولویت نخست دولت سیزدهم بعنوان دستگاه ریل گذاری در کشور مورد تاکید قرار گیرد.

در پایان باید گفت اعتراف سازمان جاسوسی آمریکا مبنی بر انحراف در صنعت هسته ای و رفتار دوگانه  نخبگان سیاسی این کشور نشان از طراحی شوم دیگری است که بر اساس ” طولانی شدن مذاکرات وین” صورت می پذیرد که اینکار اجازه تمرکز در داخل مبنی بر پیشرفت و توسعه را نخواهد داد.