تازه های تکنولوژی » فناوری و ارتباطات » گوشی های هوشمند
کد خبر : 165208
یکشنبه - 5 آذر 1396 - 15:13

ایلان ماسک بزرگترین باتری جهان را تنها در ۱۰۰ روز ساخت!

به گزارش پایگاه خبری ربیع،ماجرای ساخت این باتری ۱۰۰ مگاواتی از یک شرط‌ بندی توئیتری بین ایلان ماسک بنیانگذار شرکت تسلا و مایک کنون بروکز کارآفرین نرم‌افزاری استرالیایی شروع شد. ماسک در این شرط‌بندی اعلام کرد تسلا بزرگترین باتری شارژ بادی را در عرض ۱۰۰ روز خواهد ساخت؛ در غیر این صورت استرالیا الزامی به […]

ایلان ماسک بزرگترین باتری جهان را تنها در ۱۰۰ روز ساخت!

به گزارش پایگاه خبری ربیع،ماجرای ساخت این باتری ۱۰۰ مگاواتی از یک شرط‌ بندی توئیتری بین ایلان ماسک بنیانگذار شرکت تسلا و مایک کنون بروکز کارآفرین نرم‌افزاری استرالیایی شروع شد.

ماسک در این شرط‌بندی اعلام کرد تسلا بزرگترین باتری شارژ بادی را در عرض ۱۰۰ روز خواهد ساخت؛ در غیر این صورت استرالیا الزامی به پرداخت هزینه‌های این باتری نخواهد داشت. مکالمه توئیتری این دو شخص سرشناس طوفانی از فعالیت را در استرالیا به راه انداخت، زیرا سه شرکت رقیب تسلا وعده دادند از نظر هزینه و زمان فعال‌سازی این منبع انرژی از تسلا سبقت خواهند گرفت.

همین رقابت باعث شد شرکت‌های تسلا، زِن انرژی،‌ کارنگی کلین انرژی،‌ و لیون در مناقصه‌ای ۱۵۰ میلیون دلاری که دولت استرالیای جنوبی به ساخت این باتری و دیگر منابع تجدیدپذیر انرژی اختصاص داده‌است، شرکت کنند. تسلا مناقصه ساخت بزرگترین باتری جهان را برد و کار را به سرعت آغاز کرد.

باتری PowerPacks تسلا اکنون در نیروگاه بادی «Hornsdale» آدلاید (جمعیت‌ترین شهر ایالت استرالیای جنوبی) نصب شده و آزمایش های این باتری در حال انجام است تا بهره برداری رسمی از آن در روز ۱ دسامبر (۱۰ آذر) آغاز شود.

ماسک به جای ۱۰۰ روز، پروژه ساخت بزرگترین باتری جهان را در حدود ۲ ماه به پایان رساند. تخمین زده می‌شود ساخت این باتری حداقل ۵۰ میلیون دلار هزینه در برداشته است.

تامین انرژی در جنوب استرالیا در سپتامبر گذشته دچار مشکل شد که این اتفاق بحث های سیاسی را در مورد امنیت انرژی در پی داشت.

دولت استرالیا از انرژی های تجدید پذیر برای این منطقه استفاده می کند و منتقدان می‌گویند اتکای بیش از اندازه این منطقه از استرالیا به منابع انرژی تجدید‌پذیر آن را آسیب‌پذیر ساخته‌است.

حالا ایلان ماسک بزرگترین باتری جهان را برای جنوب استرالیا ساخته است تا مقدار زیادی انرژی برق از منابع تجدیدپذیر مانند باد و خورشید را ذخیره و زمانی که میزان استفاده بالا است، انرژی ذخیره شده را به شبکه منتقل و مشکل قطع برق را برطرف کند.

جی وی تریل نخست وزیر ایالات استرالیای جنوبی در ارتباط با پروژه بزرگترین باتری جهان می‌گوید: «بزرگترین باتری لیتیوم یونی جهان بخش مهمی از انرژی ترکیبی ما خواهد بود و این پیامی است که نشان می دهد استرالیا سردمدار انرژی‌های تجدیدپذیر همراه با ذخیره باتری است. مقدار دیگری کار برای تحویل کامل این پروژه باقی مانده است که البته در زمان کوتاهی انجام خواهد شد».