از خرید زلوبیا بامیه با رنگ تیره پرهیز شود
رئیس گروه بهداشت محیط دانشگاه علوم پزشکی زاهدان گفت: هرساله با شروع ماه مبارک رمضان نظارتهای بهداشتی بر مراکز تهیه و توزیع مواد غذایی و اماکن عمومی با شدت بیشتری انجام می شود.
به گزارش پایگاه خبری ربیع، عبدالرزاق پاکزاد در بازدید از اماکن تولید شیرینی در زاهدان افزود: نظارتهای بهداشت محیطی در سطح استان سیستان وبلوچستان از برنامه های محوری بهداشت محیط دانشگاه علوم پزشکی زاهدان می باشد که در ماه مبارک رمضان این فعالیتها با حساسیت بیشتر و با اولویت نظارت بر طرز تهیه و توزیع مواد غذایی وشیرینی مانند شله، حلیم، زولبیا و بامیه،و…با استفاده از تجهیزات نمونه برداری سنجش میزان آلودگی صورت می گیرد .
وی ادامه داد: تعداد ۸۶ بازرس در حوزه دانشگاه علوم پزشکی زاهدان با انجام بازرسیها و نظارت و نمونه برداریهای مختلف تلاش می کنند مواد غذایی بصورت سالم تهیه ودراختیار شهروندان قرار گیرد .
مهندس پاکزاد توصیه کرد:هنگام خرید زلوبیا وبامیه توجه کنند که حالت خمیری وسوخته نباشد واثرات سوخته ناشی از پخت های قبلی بر روی محصول مشاهده نشود و دارای رنگ روشن باشد .
وی خاطرنشان کرد: سامانه شکایات بهداشتی ۱۹۰ پل ارتباطی بین مردم ومسئولین حوزه سلامت است شهروندان عزیز در صورت مشاهده هرگونه مشکل بهداشتی با این سامانه ارتباط بگیرند .