تفاهم‌نامه همکاری مشترک فولاد مبارکه و دانشگاه اصفهان امضا شد

۳۲ هکتار فضای دانشگاه اصفهان به نوآوری اختصاص یافت//افتتاح پنجمین مرکز نوآوری فولاد مبارکه در دانشگاه اصفهان

تفاهم‌نامه همکاری مشترک شرکت فولاد مبارکه و دانشگاه اصفهان با حضور مدیرعامل فولاد مبارکه و رئیس دانشگاه اصفهان امضا شد.

۳۲ هکتار فضای دانشگاه اصفهان به نوآوری اختصاص یافت//افتتاح پنجمین مرکز نوآوری فولاد مبارکه در دانشگاه اصفهان

به گزارش خبرنگار ربیع ، توجه به فعالیت‌ها و رویکردهای فناوری و نوآوری از اولویت‌های فولاد مبارکه است و دفتر همکاری‌های مشترک شرکت فولاد مبارکه و دانشگاه اصفهان نیز در همین راستا در دانشگاه اصفهان ۲۷ ابان ماه  راه‌اندازی شد.

رئیس دانشگاه اصفهان در آئین افتتاح مرکز نوآوری فولاد مبارکه دانشگاه اصفهان گفت: ۳۲ هکتار از فضای دانشگاه به مسئله نوآوری اختصاص یافته است و ما در این زمینه آماده هر نوع همکاری هستیم.

حسین هرسیج رئیس دانشگاه اصفهان، در آئین افتتاح مرکز نوآوری فولاد مبارکه دانشگاه اصفهان اظهار داشت: صنعت فولاد یکی از صنایع بزرگ کشور است و مایه مباهات ایران به ویژه در دوران تحریم است که بسیاری از نیازهای کشور را برطرف کرده است.

وی ادامه داد: مدیرعامل فولاد مبارکه به خوبی سکاندار این شرکت هستند و به ایشان و همه همکارانشان خداقوت می‌گوئیم.

رئیس دانشگاه اصفهان با بیان اینکه دانشگاه اصفهان ماهیت شهری و استانی ندارد و دارای جنبه ملی و بین المللی با ماهیت اقدامات علمی و پژوهشی است، تصریح کرد: ما بحث جامعه‌محوری و تمدن‌سازی را در این دوره در دانشگاه اصفهان دنبال کرده‌ایم و از این رو قرار بر این شد همه فعالیت‌های آموزشی، پژوهشی و فناوری در جهت نیازهای روز جامعه برنامه‌ریزی و تدوین شود.

وی با بیان اینکه آمایش آموزش عالی استان و فعالیت‌های جدید که به نفع کل کشور است را در دستور کار داریم، گفت: در این زمینه برنامه‌ریزی خوبی صورت گرفته است و بر این باوریم که مطابق با نیازهای آموزشی رشته‌های درسی را تدوین کنیم و حتی سرفصل درس‌ها را نیز باتوجه به نیازها تعریف کنیم.

هرسیج تصریح کرد: ما قرار است دانشکده علوم‌وفنون راهبردی را معطوف به آینده راه‌اندازی کنیم، این ظرفیت برای تحقق اهداف فولاد مبارکه بسیار مناسب است.

وی با ابراز خرسندی از راه‌اندازی مرکز نوآوری فولاد مبارکه دانشگاه اصفهان گفت: ۳۲ هکتار از فضای دانشگاه به مسئله نوآوری اختصاص یافته است و ما در این زمینه آماده هر نوع همکاری هستیم.

رئیس دانشگاه اصفهان با بیان اینکه ارزش افزوده کالاهای صادراتی فولاد مبارکه را با استفاده از آخرین دستاوردهای علمی افزایش خواهیم داد، تصریح کرد: دانشگاه اصفهان از ظرفیت‌های مختلفی برخوردار است و در حوزه صنایع خلاق نیز همکاری خوبی داریم.

وی با بیان اینکه ما می‌توانیم هاب مجتمع آزمایشگاهی کل کشور را در دانشگاه اصفهان راه‌اندازی کنیم، ابراز داشت: این امر نیاز به تامین تجهیزات آزمایشگاهی دارد و فولادمبارکه در این زمینه می‌تواند بهترین بازوی همکاری برای ما در این پروژه باشد.

استفاده حداکثری از ظرفیت‌های جامعه علمی و شرکت‌های دانش‌بنیان کشور

مدیرعامل شرکت پشتیبانی و توسعه فناوری و نوآوری فولاد مبارکه نیز در این آئین گفت: برنامه جامع فولاد مبارکه استفاده حداکثری از ظرفیت‌های جامعه علمی و شرکت‌های دانش‌بنیان کشوراست

یحیی پالیزدار در حاشیه  آیین افتتاح مرکز نوآوری فولاد مبارکه دانشگاه اصفهان گفت: امروز شاهد افتتاح پنجمین مرکز نوآوری فولاد مبارکه در دانشگاه اصفهان هستیم که یکی از جامع ترین دانشگاه های سطح کشور است و در راستای اهداف مراکز نوآوری با ما همکاری و تعامل می کند.

وی اظهار کرد: مراکز نوآوری بر نقطه نظرات مشترک ما و دانشگاه تمرکز می کنند و به عبارت دیگر به دنبال اهدافی هستند  که ارزش افزوده خوبی برای صنعت کشور ایجاد می کند.

مدیرعامل شرکت پشتیبانی و توسعه فناوری و نوآوری ادامه داد: در نظام نوآوری فولاد مبارکه، راهکار مناسبی با مجموعه برای هرایده و طرحی با هر سطح ترسیم می کنیم  و در دانشگاه اصفهان حدود ۸۵ گرنت را مصوب کردیم.

وی گفت: از کارکردهای شتابدهنده هاردتک متعلق به  شرکت MSTID  می توان به سرمایه گذاری  در ایده هایی که قدم های اجرایی اولیه برای آن برداشته شده است، اشاره کرد که در حال حاضر با استقرار در دانشگاه اصفهان، طرح هایی را پذیرفته و در آنها سرمایه گذاری مناسبی انجام می دهد.

مدیرعامل شرکت پشتیبانی و توسعه فناوری و نوآوری  فولاد مبارکه عنوان کرد: در رویداد هم مسیر نیز  نیازمندی های صنعت فولاد با دانشجویان مطرح می شود تا جامعه نخبگان و دانشجویان راهکارهای خود را برای حل این چالش ها ارائه کنند.

زهرانصیری