به گزارش پایگاه خبری ربیع، به نقل از روابط عمومی سازمان راهداری و حمل و نقل جاده‌ای مهندس عبدالهاشم حسن نیا معاون وزیر راه و شهرسازی و رئیس این سازمان در بدو ورود به این استان از محورهای مواصلاتی حوزه شرق استان و عملیات راهداری بازدید و ضمن دیداری صمیمانه با راهداران تلاشگر مستقر و مشغول به کار در منطقه در جهت تسریع در انجام پروژه‌ها دستوراتی را صادر نمود.

رئیس سازمان راهداری و حمل ونقل جاده‌ای در این بازدید با اشاره به اهمیت ایمنی راهها به عنوان یکی از اصلی‌ترین برنامه‌ها و مأموریت‌های سازمان، اظهار داشت: وضعیت راههای ارتباطی نقش اساسی در رشد وتوسعه هر شهرستان و در نهایت استان و حمل و نقلی ایمن و اقتصادی همچنین آرامش خاطر استفاده کنندگان از راهها دارد، که با توجه به حساسیت راه‌های ارتباطی شهرستان‌های واقع شده در حوزه شرق استان هرمزگان لازم است موضوع ایمنی راهها بیشتر مورد توجه قرارگیرد.

حسن نیا با مروری بر آمار قابل توجه تردد در محورهای ارتباطی این منطقه افزود: سازمان راهداری و حمل و نقل جاده‌ای تمام تلاش خود را جهت ایمنی جاده‌ها بکار گرفته چرا که آرامش خاطر هموطنان و کاربران یک اصل بوده و در همین راستا در این منطقه اقداماتی همچون افزایش جراغ چشمک زن و روشنایی، افزایش نصب علائم عمودی و افقی همچنین رفع نقاط پر حادثه در حال انجام است تا از ایجاد ترافیک سنگین دراین محور جلوگیری گردد.

معاون وزیر راه و شهرسازی در بازدید از بزرگراه محور بندرعباس – میناب ضمن اعلام رضایت و قدردانی از عملکرد اداره کل راهداری و حمل ونقل جاده‌ای استان و مجموعه شهرستانها، گفت: حاصل تلاش راهدارا ن تلاشگر و زحمتکش استان به صورت شبانه روز موجب گردیده تا سه سال متوالی گذشته تلفات و سوانح رانندگی جاده کاهش یابد.

حسن نیا استان هرمزگان را بلحاظ حمل و نقل جاده‌ای قطب بسیار مهمی برشمرد، و تصریح کرد: امید است با اجرای برنامه‌ها و طرح‌های در دست اقدام شاهد رونق و شکوفایی هرچه بیشتر این بخش در استان باشیم.

گفتنی است پل نظرآباد کهنوج، قلعه گنج، مارز و فاریاب زیارت از دیگر پروژه‌های مورد بازدید نیم روز نخست

و بازدید از پروژه‌ها و محورهای غرب استان نیز برنامه نیم روز دوم سفر رئیس سازمان راهداری و حمل و نقل جاده‌ای بود که در این راستا از محور بندر شهید رجایی، از روکش آسفالت انجام شده و خط کشی‌ها و وضعیت محور بازدید و مدیرکل راهداری و حمل و نقل جاده‌ای استان هرمزگان طرح مطالعه شده منظر آرایی محور بندرشهید رجایی را به رویت وی رسانده و توضیحات لازم را ارائه کرد.

شایان ذکر است در سفر یک روزه معاون وزیر راه و شهرسازی و بازدیدها، معاون برنامه ریزی سازمان راهداری و حمل و نقل جاده‌ای و مدیر کل راهداری و حمل و نقل جاده‌ای استان وی را همراهی می‌کردند.

تکمیل پروژه‌های نیمه تمام، تسریع در روند فعالیت‌های راهداری و نگهداری محورهای ارتباطی در اولویت فعالیت‌ها

رئیس سازمان راهداری و حمل و نقل جاده‌ای تکمیل پروژه‌های نیمه تمام، تسریع در روند فعالیت‌های راهداری و نگهداری محورهای ارتباطی جنوب استان کرمان را اولویت فعالیت‌های این سازمان در جنوب کرمان عنوان کرد.

عبدالهاشم حسن نیا معاون وزیر و رئیس این سازمان به منظور نظارت بر زیرساخت‌های حوزه حمل و نقل و راهداری از طرح‌های در حال تعریض و بهسازی محورهای ارتباطی در شهرستان‌های قلعه گنج، منوجان، فاریاب، رودبار و کهنوج بازدید و تصمیماتی را برای پیشبرد بهتر فعالیت‌ها در شهرستان‌های جنوبی استان کرمان اتخاذ کرد.

وی با تاکید بر این که از تمام ظرفیت‌های موجود برای کمک به توسعه زیر ساخت راه‌های مناطق کمتر توسعه یافته استفاده خواهد شد، افزود: با توجه به وسعت کشور و وضع مالی موجود و محدودیت‌های اعتباری و هزینه‌های سنگین نگهداری راه‌ها، پروژه‌های مختلف این سازمان در حال اجرا می‌باشند، در حال حاضر نیز باید طرح‌ها و پروژه‌های نیمه تمام حوزه راهداری تکمیل شود.

حسن نیا ضمن بازدید از آبنمای مظفرآباد در شهرستان رودبار جنوب گفت: آبنمایی به طول ۴۰۰ متر باید به پل تبدیل شود که نیاز به اعتباری بالغ بر ۴۰۰ میلیارد ریال دارد.

در این بازدید احمد حمزه نماینده مردم پنج شهرستان جنوبی استان کرمان در مجلس شورای اسلامی اقدام سازمان راهداری و حمل و نقل جاده‌ای در زمینه شناسایی نیازمندی‌های حوزه راهداری و حمل و نقل جاده‌ای جنوب استان کرمان را قابل تقدیر دانست و بیان کرد: با توجه به این که حمل قسمت اعظمی از محصولات کشاورزی جنوب کرمان به مبادی خارج از استان از طریق جاده انجام می‌شود، وجود زیر ساخت‌های مناسب برای تردد ناوگان حمل و نقلی بیشتر برای حمل محصولات کشاورزی ضروری است.

نماینده مردم پنج شهرستان جنوبی استان کرمان در مجلس شورای اسلامی با اشاره به پیوستن مجموعه راه‌های فرعی و روستایی به سازمان راهداری و حمل و نقل جاده‌ای گفت: راه‌های روستایی استان در زمینه ایجاد زیرساخت‌ها و ایمن سازی نیازمند توجه بیشتر می‌باشند، که امید است با فراهم شدن این امکان در سازمان راهداری و حمل و نقل جاده‌ای شاهد ایجاد زیر ساخت‌های مناسب و توجه به احداث راه‌های روستایی و تکمیل طرح‌های نیمه تمام و توسعه زیرساخت‌های حمل و نقلی جنوب استان کرمان باشیم.

بر اساس این گزارش مسعود جمیلی مدیر کل راهداری و حمل و نقل جاده جنوب استان کرمان نیز گفت: محور منوجان _ قلعه گنج ۴۵ کیلومتر طول دارد که ۲۰ کیلومتر آن در حوزه شهرستان منوجان تعریض و بهسازی شده و ۱۰ کیلومتر با پیشرفت فیزیکی ۳۰ درصد در دست اجرا می‌باشد که اعتباری بالغ بر ۸۰ هزار میلیون ریال هزینه شده است و تعریض بقیه مسیر تحت حوزه استحفاظی شهرستان قلعه گنج می‌باشد که در آینده‌ای نزدیک تعریض انجام خواهد شد.

وی با اشاره به این که ۲۸ آبنما در محور ارتباطی رودبار جنوب _ایرانشهر وجود داشت گفت: در طول ۱۱۰ کیلومتری این محور ارتباطی ۵ آبنما به پل شده تبدیل است که باید برای ۲۳ آبنمای دیگر تصمیماتی اتخاذ شود. وی افزود: آبنمای مظفر آباد رودبار به طول ۴۰۰ متر است که در زمان بارندگی و جاری شدن آب در بستر هلیل رود آبنما برای چندین روز مسدود می‌شود که تا فرو کش کردن سیلاب مجبور به بسته نگاه داشتن آن هستیم.

شایان ذکر است در بازدید از محورها و پروژه‌های جنوب استان کرمان، نماینده مردم پنج شهرستان جنوبی استان کرمان در مجلس شورای اسلامی، معاون وزیر راه و شهرسازی و رئیس سازمان راهداری و حمل و نقل جاده‌ای، معاون برنامه ریزی این سازمان و مدیر کل راهداری و حمل و نقل جاده‌ای جنوب کرمان حضور داشتند.