nکتر رضایی با بیان اینکه در حال حاضر حجم ذخیره سد زاینده رود حدود ۳۰۳ میلیون مترمکعب است اعلام کرد: تأمین آب شرب جمعیت استان اصفهان در اولویت قرار دارد براین اساس با توجه به اقلیم خشک و نیمه خشک استان اصفهان از همه بهره برداران انتظار می‌رود با بهره گیری از تکنولوژی و استفاده از روشهای جایگزین تأمین آب، مصرف بهینه آب را جدی بگیرند.

وی افزود: بارش‌ها در سال آبی جاری در حوضه آبریز زاینده رود مطلوب نبوده و از میانگین کشوری خیلی پایین‌تر بوده اما امیدوار هستیم در ادامه سال آبی بارش‌های مطلوبی در حوضه آبریز زاینده رود صورت گیرد تا علاوه بر تأمین پایدار آب شرب مردم و رفع نیاز سایر بهره برداران، آب در بستر زاینده رود هم جاری شود.

استاندار اصفهان به تغییر الگوی کشت در اصفهان اشاره کرد و تصریح نمود: باتوجه به اقلیم خشک استان اصفهان دیگر کشت غرقابی در اصفهان جایز نیست و بهتر است که کشاورزان به کشت های گلخانه‌ای روی آورند تا شاهد کشاورزی پایدار در استان اصفهان باشیم.

دکتر رضایی به تشکیل خیریه مهر کوثر با محوریت مصرف بهینه آب پرداخت و بیان داشت: برای اولین بار در کشور خیریه با محوریت مصرف بهینه آب در کشور در استان اصفهان تشکیل شد که نمایندگانی از همه بهره برداران از حوضه زاینده رود در خیریه حضوری فعال دارند

وی افزود: همه اعضای خیریه با هم اندیشی و ارائه تجربیات راهکارهای نوین مصرف بهینه آب را در بخش‌های شرب، کشاورزی، صنعت و خدمات عنوان می‌نمایند.

در ادامه این نشست مدیرعامل شرکت آب وفاضلاب استان اصفهان گفت: یکی از چالش‌های استان تأمین آب پایدار بهره برداران از حوضه آبریز زاینده رود است که در سالهای اخیر استاندار اصفهان با روحیه جهادی برای تأمین پایدار آب مورد نیاز بخش‌های مختلف تلاش‌های بسیاری را در دستور کار قرار داد.

مهندس هاشم امینی راه اندازی سامانه دوم آبرسانی اصفهان بزرگ را دلیل بر تأمین پایدار آب شرب مردم دانست و خاطرنشان ساخت: در سالهای اخیر با ترغیب مردم به مصرف بهینه آب هم اکنون ۸۷ درصد مشترکین الگو مصرف را رعایت می‌کنند و نیز میزان هدر رفت آب در استان حدود ۱۶ درصد می‌باشد که کمترین رقم در کشور بشمار می‌آید.

وی به کاهش چشم گیر آبدهی چاههای فلمن در سالهای اخیر اشاره کرد و اظهار داشت: در سالهای اخیر آبدهی چاههای فلمن را از دست داده‌ایم در حالیکه در گذشته آبدهی چاههای فلمن به بیش از ۴ هزارلیتر در ثانیه می‌رسید.

مدیرعامل شرکت آب وفاضلاب استان اصفهان گفت: در پیک مصرف برای تأمین پایدار آب شرب جمعیت استان با کمبود ۴ مترمکعب در ثانیه مواجه هستیم یکی از دلایل اصلی این چالش ظرفیت محدود سامانه آبرسانی اصفهان بزرگ است که معادل ۱۱ مترمکعب در ثانیه می‌باشد. بنابراین ضرورت راه اندازی سامانه دوم آبرسانی بیش از پیش احساس می‌شود.

لازم به یادآوری است: خیریه مهر کوثر اولین خیریه آب در کشور می‌باشد که دفتر کار این سازمان مردم نهاد در محل خانه فرهنگ آب شرکت آبفا استان اصفهان می‌باشد.