به گزارش پایگاه خبری ربیع،حسین بانک، مدیرکل بیمه سلامت استان اصفهان در نشست خبری گفت: یک میلیون ۶۸۰ هزار نفر در استان اصفهان تحت پوشش بیمه سلامت هستند که ۶۷۰ هزار نفرروستایی و مابقی اقشار مختلف را در بر می‌گیرد.

بانک با بیان این که ۵۰۰ هزار نفر از سال ۹۳ به صورت همگانی و رایگان بیمه شدند، ادامه داد: بیش از چهار هزار مؤسسه ارائه خدمات می‌دهند که بعد از تهران از این جهت رتبه دوم کشور را داریم.

وی افزود: ماهانه ۲۲ میلیارد تومان تا پیش از طرح سلامت پرداخت می‌شد اما بعد از اجرایی شدن این طرح با افزایش تعهدات بیمه و تعرفه‌ها در سال ۹۶ به ۶۴ میلیارد تومان رسیده است.

مدیرکل بیمه سلامت استان اصفهان با بیان این که روزانه چهار هزار و ۱۵۰ عملیات بیمه‌ای در سطح استان اصفهان انجام می‌گیرد؛ تصریح کرد: با ایجاد دفاتر پیش خوان خدمات بیمه گری از ۲۱ مرکز به بیش از ۱۰۰ مرکز افزایش یافته و میانگین مراجعه کننده در ماه یک میلیون و ۱۲۵ هزار نفر است و در سال به ۱۳ میلیون نفر می‌رسد.

بانک ادامه داد: چهار هزار نفر با عنوان بیماری خاص بیمه شده‌اند، صد درصد فرانشیز داروهای بیماران خاص، شیمی درمانی و رادیوتراپی را متقبل شده‌ایم، محدودیتی اوایل آبان ماه ایجاد شد که فقط می‌توانستند به مراکز دولتی مراجعه کنند.

وی با اشاره به اهداف بیمه سلامت، افزود: حمایت از پزشکان متخصص مناطق محروم، مقیم شدن پزشکان در بیمارستان، ترویج زایمان طبیعی به جای سزارین، کاهش میزان بستری در بیمارستانهای دولتی، ارتقا کیفیت خدمات ویزیت، ارتقا کیفیت هتلینگ مراکز درمانی دولتی و حفاظت مالی از بیماران صعب العلاج از اهدافی بوده که تا به امروز عملی شده است.

مدیرکل بیمه سلامت استان اصفهان با بیان این که ۵۰۰ میلیارد تومان میزان بدهکاری بیمه سلامت است؛ خاطر نشان کرد: از سال ۹۵ حدود ۳۰ میلیارد تومان به مؤسسات طرف قرارداد بدهکاریم و مبلغ ۵۰۰ میلیارد به جز بدهی داروخانه‌ها است.

به گفته وی، در سال ۹۷ باید وضعیت بودجه‌ای بیمه سلامت تغییر پیدا کند و آنچه پیشنهاد شده دو تا سه درصد کمتر از سال ۹۶ است.

بانک با بیان این که ۱۵ درصد بیمه‌شدگان در اصفهان، کارمند دولت هستند، گفت: این افراد سرانه‌ای که برای خانواده‌شان پرداخت می‌کنند ماهانه ۱۶۰ هزار تومان است اما برای ۸۵ درصد دیگری که تحت پوشش هستند، دولت ۶۵ هزار تومان پرداخت می‌کند، این تفاوتی که وجود دارد مشکلات جدی برای بیمه ایجاد می‌کند.

وی افزود: پیشنهاد ما این است که به جای بیمه همگانی سلامت، افرادی که توانایی دارند از بیمه ایرانیان که با پرداخت ۵۰ درصد سرانه که حدود ۲۴۰ هزار تومان می‌شود استفاده کنند تا بتوانند از مراکز خصوصی و دولتی استفاده کنند که تا کنون حدود ۷ هزار نفر ثبت کرده‌اند.

مدیرکل بیمه سلامت استان اصفهان با اشاره به طلب‌های این اداره از سایر مؤسسات و نهادهای استان، تصریح کرد: ۵۸ میلیارد تومان از بازنشستگان ذوب‌آهن طلبکاریم، هرماه نیز بین سه تا چهار میلیارد تومان به آن اضافه می‌شود؛ اگر این روند ادامه پیدا کند بدهی به بیمه‌ها ۱۶ هزار میلیارد تومان افزایش می‌یابد.

بانک با اشاره به این که طرح سلامت طرح خوبی است که در اجرای آن عجله شد، گفت: اما بهتر بود زیرساخت‌ها و مقدمات این طرح تأمین و سپس طرح اجرایی می‌شد.

وی افزود: اگر پزشک خانواده اجرایی می‌شد مانند دیگر کشورها می‌توانستیم صرفه‌جویی قابل‌توجه داشته باشیم، در روستاها طرح پزشکان خانواده انجام شده و با نواقصی که دارد نتیجه داده است.

مدیرکل بیمه سلامت استان اصفهان با اشاره به این که هر دفترچه بیمه درمانی برای سه سال تهیه می‌شود، خاطر نشان کرد: متاسفانه ۱۸ برگ این دفترچه‌ها نه در سه و یا دو سال بلکه در دو ماه به اتمام می‌رسد.