معاون ساماندهی و توانمندسازی صندوق کارآفرینی امید کشور گفت: سالانه بیش از ۲۰۰ میلیارد تومان برای تسهیلات ازدواج ۷۰ هزار زوج جوان پرداخت می‌کنیم.

به گزارش ربیع به نقل از فارس، علی اصحابی سه‌شنبه شب در مراسم افتتاح کارگاه کارآفرینی سنگ‌های تزئینی معتادین بهبود یافته خمینی‌شهر اظهار کرد: استان اصفهان در بخش اعتبارات و تسهیلات حمایتی در بخش شرکت‌های دانش‌بنیان رتبه اول کشور را به خود اختصاص داده است.

وی با بیان اینکه از سال ۸۹ تاکنون هیچ‌گونه منابع جدید دولتی دریافت نکرده‌ایم، بیان داشت: خوشبختانه به دلیل همکاری خوب مردم ۹۸ درصد از تسهیلات بانکی پرداختی به مردم وصول و بازپرداخت شده از این رو با کمترین مشکلی روبرو هستیم.

معاون ساماندهی و توانمندسازی صندوق کارآفرینی امید کشور با اشاره به اینکه مسئولیت این صندوق به عهده شخص رئیس‌جمهور و اعضای هیأت دولت به‌ عنوان اعضای هیأت امنای صندوق هستند، گفت: منابع صندوق به‌ صورت کامل دولتی بوده و معمولا هرسال از طریق مجلس منابع جدیدی تخصیص پیدا می‌کند.

وی با بیان اینکه ارتباط ما با مردم یک تعامل کاملاً دوستانه و دوطرفه است، اظهار داشت: مردم در بخش صندوق کارآفرینی بیشترین همکاری و همراهی با ما دارند.

اصحابی ادامه داد: سالانه در حدود ۵۱ هزار نفر از جوانان کشور در مشاغل مختلف و سایر بخش‌ها از تسهیلات حمایتی صندوق کارآفرینی استفاده می‌کنند.

معاون ساماندهی و توانمندسازی صندوق کارآفرینی امید کشور تصریح کرد: صندوق کارآفرینی امید به‌ عنوان تنها متولی مالی احیای کسب‌وکار و مشاغل کوچک و متوسط کشور است.

وی گفت: استان اصفهان از نظر جذب منابع مشارکتی بانکی رتبه اول را کسب نموده است و کسب رتبه برتر استان اصفهان نشانه دهنده فرهنگ اجتماع‌پذیری مردم استان اصفهان است.

اصحابی ادامه داد: مردم استان اصفهان مشارکت خیلی خوبی برای ایجاد واحدهای بزرگ دارند و تاکنون ۲۵ میلیارد تومان اعتبار برای طرح‌های مشارکتی استان تخصیص یافته است.

معاون ساماندهی و توانمندسازی صندوق کارآفرینی امید کشور تصریح کرد: راه‌اندازی صندوق کارآفرینی روستایی در جایگاهی ویژه قرار دارد و در حال حاضر نزدیک به ۶۰۰ صندوق کارآفرینی روستایی در سطح کشور راه‌اندازی شده است.

وی افزود: امیدواریم در این بخش استان اصفهان با همکاری ائمه جمعه و جماعات و مسئولان شهرستان‌های استان اصفهان توسعه و تقویت شود چرا که تنها راه جلوگیری از مهاجرت اهالی روستا اشتغال‌زایی است.

اصحابی بیان داشت: سالانه بیش از ۲۰۰ میلیارد تومان برای تسهیلات ازدواج ۷۰ هزار زوج جوان پرداخت می‌کنیم.

وی در ادامه گفت: صندوق کارآفرینی امید تنها نهادی است هیچ زوج متقاضی در صف انتظار دریافت تسهیلات ندارد، تلاش ما این  است در مدت کمتر از یک ماه تسهیلات ازدواج زوج‌های جوان پرداخت شود.

معاون ساماندهی و توانمندسازی صندوق کارآفرینی امید کشور با بیان اینکه توجه به اشتغال‌زایی در روستاها و شهرهای کوچک در اولویت سیاست‌های صندوق است، بیان داشت: آمادگی داریم از ظرفیت‌های گردشگری، کشاورزی، صنایع‌دستی و کلیه مشاغلی که باعث احیای روستاها شود حمایت کنیم.

اصحابی با بیان اینکه در تفاهم‌نامه با ستاد مبارزه با مواد مخدر کشور از معتادین و افراد بهبودیافته حمایت می‌کنیم، گفت: آمادگی داریم با همکاری ستاد مبارزه با مواد مخدر استان از کارگاه‌های اشتغال‌زایی معتادین بهبودیافته و اصلاح‌شده حمایت کنیم.