مدیر کمیته امداد دهاقان گفت: به منظور اجرای ۲۷۳ طرح اشتغالزایی برای مددجویان تحت حمایت دهاقان بیش از ۳۴ میلیارد ریال تسهیلات پرداخت شده است.
به گزارش روابط عمومی و اطلاع رسانی کمیته امداد امام خمینی (ره) استان اصفهان؛ محمود دوائی با اشاره به پرداخت تسهیلات برای اجرای ۲۷۳ طرح اشتغالزایی در شهرستان دهاقان گفت: با تلاش انجام شده در شهرستان و شناسایی افراد مستعد اشتغال، ۴۱۱ نفر از مددجویان متقاضی به بانک های عامل معرفی که ۲۷۳ نفر موفق به دریافت تسهیلات به مبلغ ۳۴ میلیارد شدند.
وی افزود: ۲۰۷ مورد از طرح ها با تسهیلات بانکی به مبلغ ۲۷میلیارد ریال و ۶۶ مورد از محل اعتبارات کمیته امداد به مبلغ ۷ میلیارد ریال اجرا شده است.
مدیر کمیته امداد دهاقان، اشتغال مددجویان را یکی از اولویتهای این نهاد حمایتی دانست و اضافه کرد: یکی از مهمترین شاخصهای توانمندسازی به عنوان برنامه اصلی کمیته امداد، ایجاد زمینههایی اشتغال مددجویان تحت حمایت است.
وی با بیان اینکه توانمندسازی اقتصادی و معیشتی مددجویان مورد توجه کمیته امداد قرار دارد، تاکید کرد: به این منظور برنامههای وسیعی در حال اجرا بوده و معرفی مددجویان به حرفهآموزی در مراکز فنی و حرفهای از برنامه های اصلی است.
دوائی تصریح کرد: عمده طرحهای اشتغال در این شهرستان در زمینه های دامداری، کشاورزی ، کشت گلخانه ای، صنعت، خدمات و مشاغل خانگی بوده است.
مدیر کمیته امداد دهاقان گفت: ۳۵۷ نفر از مجریان طرحهای اشتغال از آموزشهای فنی و حرفه ای کوتاه مدت و بلند مدت این نهاد استفاده کرده اند که هزینه های بالغ بر ۳۸۰ میلیون ریال در بر داشته است.
دوائی خاطر نشان کرد: تاکنون ۷۶ خانوار با دریافت تسهیلات، خودکفا شده و از چرخه حمایت این نهاد خارج شده اند.