استانها » تولیدی » خبر پوششی » زهرا افضلیان » یزد
کد خبر : 552427
یکشنبه - 11 آذر 1397 - 16:18
کارشناس امور کشتارگاه های استان یزد

ورود مرغ زنده فاقد گواهی حمل بهداشتی به کشتارگاه های استان ممنوع است

کارشناس امور کشتارگاه های استان یزد گفت: در راستای پیشگیری از بیماری آنفلوانزای فوق حاد پرندگان ، از ورود مرغ زنده فاقد گواهی حمل بهداشتی معتبر به مقصد کشتارگاه های استان ممانعت بعمل می آید.

ورود مرغ زنده فاقد گواهی حمل بهداشتی به کشتارگاه های استان ممنوع است

به گزارش پایگاه خبری ربیع، کارشناس امور کشتارگاه های استان یزد گفت: در راستای پیشگیری از بیماری آنفلوانزای فوق حاد پرندگان ، از ورود مرغ زنده فاقد گواهی حمل بهداشتی معتبر به مقصد کشتارگاه های استان ممانعت بعمل می آید.

جلال الدین شریعتمدار گفت: اداره نظارت بر بهداشت عمومی اداره کل دامپزشکی استان یزد در راستای بهبود سطح کیفی مسائل بهداشتی و افزایش سلامت مصرف کنندگان به طور مستمر در حال انجام خدمت از طریق نظارت بر مراکز مختلف تولید و عرضه فراورده های خام دامی است .

وی در رابطه با  فعالیت های اداره نظارت بر امور کشتارگاه های استان یزد افزود : در راستای حفظ بهداشت عمومی جامعه و سلامت مردم ، بازرسی بهداشتی از کشتارگاه های دام و طیور استان توسط کارشناسان دامپزشکی و انجام نمونه برداری وآزمایش ادواری از کلیه کشتارگاه های دام و طیور و محصولات تولیدی آماده عرضه به چرخه مصرفی مردم به منظور ارزیابی وضعیت بهداشتی استحصال شده به طور  مستمر در حال انجام است.

شریعتمدار تصریح کرد : با توجه به آنکه در کشتار غیر مجاز دام خارج از کشتارگاه امکان تأیید سلامت دام و همچنین پیش سرد گذاری لاشه ها در راستای پیشگیری از بیماری های احتمالی از جمله بیماری مهلک تب کریمه کنکو وجود ندارد ؛ شناسایی موارد تخلف کشتار غیر مجاز  و برخورد قانونی با افراد خاطی نیز در حوزه نظارت می باشد که توسط شبکه های دامپزشکی شهرستان ها صورت می گیرد.

این کارشناس ممانعت از ورود و کشتار مرغ زنده فاقد گواهی حمل بهداشتی معتبر به مقصد کشتارگاه های استان، آشنایی مسئولین فنی و بهداشتی با نحوه برخورد با محموله های مرغ زنده مشکوک و بیمار و همچنین توجیه مدیریت کشتارگاه های طیور استان در خصوص واکسیناسیون کارکنان شاغل بر علیه بیماری آنفلوانزا و مخاطرات ناشی از سهل انگاری در این زمینه را اقدام دیگر اداره نظارت در راستای پیشگیری از بیماری آنفلوانزای فوق حاد پرندگان و حفظ بهداشت عمومی برشمرد .

وی از ممیزی رسمی تمام کشتارگاه های دام و طیور استان توسط کارشناسان ارزیاب خبرداد و تصریح کرد : مجموع این اقدامات منجر به بهبود سطح کیفی مسائل بهداشتی و افزایش سلامت مصرف کنندگان می شود.

کارشناس امور کشتارگاه های استان بر الزام کلیه واحدهای عرضه کننده فرآوده های خام دامی استان مبنی بر عرضه گوشت شترمرغ و بلدرچین استحصال شده از کشتارگاه با برچسب و تاریخ تولید از کشتارگاه های مجاز و معتبر تأکید کرد و با اشاره به شهروندان گفت : دقت به مشخصات برچسب فراورده های خام دامی مورد عرضه ، مهمترین روش اطمینان از سلامت فراورده می باشد.