به گزارش پایگاه خبری ربیع، به نقل از هنر آشپزی/ در این مطلب با طرز تهیه چیز کیک باقلوا آشنا می شوید.
خمیر یوفکا ورقه ای یک بسته
پنیر خامه ای ۳ پیمانه
تخم مرغ ۲ عدد
زرده تخم مرغ ۱عدد
وانیل یک و یک دوم قاشق چایخوری
شیر یک پیمانه
آرد یک پیمانه
پودر بادام نصف پیمانه
بیسکوییت ساقه طلایی ۲بسته
کره ۲۵۰ گرم
روغن ۲ قاشق سوپخوری
مواد لازم برای سیروپ باقلوا:
شکر یک پیمانه
آب نصف پیمانه
زعفران دم کرده ۲ قاشق سوپخوری
پودر هل یک قاشق سوپخوری
گلاب یک قاشق سوپخوری
آبلیمو نصف قاشق سوپخوری
چه جوری درست میشه:
پنیر خامه ای و دو عدد تخ ممرغ و یک عدد زرده و وانیل را به همراه شکر با همزن بزنید تا کاملا مخلوط شود. سپسآرد و پودر بادام و شیر را اضافه کنید و دوباره با همزن هم بزنید تا یکدست شوند.
مواد شربت را با هم مخلوط کرده و حرارت دهید تا قوام بیاید.
ورق ههای یوفکا را با مخلوط ذوب شده کره و روغن چرب کرده و روی هم در قالب کمربندی گرد قرار دهید.
بیسکوییت ها را کاملا پودر کرده با ۵۰ گرم کره مخلوط کنید وروی ورقه های چرب شده یوفکا بریزید و حسابی فشار دهید تا کاملا منسجم شود.
سه ورق دیگه فیلو را چرب کرده و روی بیسکوییت ها قرار دهید.
از مایع آماده شده روی یوفکاهای چرب شده بریزید و دوباره سه ورق از یوفکاهای چرب شده را روی مخلوط پنیر قرار دهید و همه آنها را روی قالب جمع کنید.
در آخر کمی با اسپری بر روی آن آب بپاشید و برای نیم ساعت در فر از پیش گرم شده با درجه ۱۹۰ سانتی گراد قرار دهید.
وقتی باقلوا را از فر بیرون آوردید، شربت ولرم را روی باقلوا داغ بریزید.