تازه های تکنولوژی » فناوری و ارتباطات » گوشی های هوشمند
کد خبر : 253246
چهارشنبه - 1 فروردین 1397 - 12:46

نگاهی به هزینه تولید پرچمدارهای اپل و سامسونگ در بازار گوشی‌های هوشمند؛ گلکسی اس ۹ پلاس در مقابل آیفون ۱۰ چقدر خرج برمی‌دارد؟

وب‌سایت TechInsights که پیش از این و در زمان معرفی گوشی‌های سری میت ۱۰ هواوی، به بررسی هزینه توسعه این پرچمدارها در مقایسه با هزینه ساخت iPhone X شرکت اپل اقدام کرده بود

نگاهی به هزینه تولید پرچمدارهای اپل و سامسونگ در بازار گوشی‌های هوشمند؛ گلکسی اس ۹ پلاس در مقابل آیفون ۱۰ چقدر خرج برمی‌دارد؟

به گزارش پایگاه خبری ربیع،وب‌سایت TechInsights که پیش از این و در زمان معرفی گوشی‌های سری میت ۱۰ هواوی، به بررسی هزینه توسعه این پرچمدارها در مقایسه با هزینه ساخت iPhone X شرکت اپل اقدام کرده بود این‌بار تمرکز خود را روی مقایسه هزینه تولید پرچمدارهای سامسونگ در مقایسه با پرچمدارهای اپل گذاشته است.

بدون شک، آگاهی از این نکته که شرکت‌های مختلف، برای توسعه پرچمدارهای ویژه بازار گوشی‌های هوشمند چه میزان هزینه کرده و در نهایت امر، با برچسب قیمتی درنظر گرفته شده برای عرضه محصول به بازار، چه مقدار سود نصیب خود می‌کنند خالی از لطف نخواهد بود. در همین راستا، متخصصان وب‌سایت TechInsights دست به تحلیل قیمت پرچمدارهای فعلی و پیشین سامسونگ زده‌اند و در ادامه، مقایسه قیمت این محصولات را با پرچمدارهای رقیب از شرکت اپل، در دستورکار قرار داده‌اند.

در این بین، تمرکز ویژه روی مقایسه قیمت گلکسی نوت ۸ و گلکسی اس ۸ پلاس با قیمت آیفون ۸ پلاس و آیفون ۱۰ بوده است.

preview

نکته قابل توجه اینکه iPhone X به عنوان جدیدترین پرچمدار اپل در بازار گوشی‌های هوشمند با صفحه‌نمایش AMOLED‌ ناچ‌دار! بیشترین هزینه المان‌های سخت‌افزاری را با ۳۸۹.۵۰ دلار به خود اختصاص داده است. این هزینه، بیشتر از ۳۷۹.۵۰ دلاری است که برای گلکسی اس ۹ پلاس مجهز به تراشه اکسینوس ۹۸۱۰ سامسونگ پیش‌بینی شده است. پس از این دو محصول، به ترتیب، گلکسی نوت ۸، گلکسی اس ۸ پلاس و آیفون ۸ پلاس با هزینه ۳۶۹، ۳۴۳ و ۳۲۴.۵۰ دلار قرار می‌گیرند.

مقایسه هزینه تولید پرچمدارهای سامسونگ
گلکسی اس ۹ پلاس در مقایسه با پرچمدار قبلی سامسونگ یعنی گلکسی اس ۸ پلاس از پردازنده بهتر، سرعت بهبودیافته در بخش ارتباط LTE و البته دوربین بهینه شده واید انگل ۱۲ مگاپیکسلی بهره‌مند شده است. در بخش صفحه‌نمایش نیز تغییرات و بروزرسانی‌هایی هرچند جزئی را شاهد هستیم. این در حالی است که شیشه پشتی و فریم اصلی، تا حد زیادی مشابه با المان‌های سخت‌افزاری گلکسی اس ۸ پلاس هستند.

سامسونگ استفاده از ۳D V-NAND را در دستورکار قرارداده تا حداقل در بخش حافظه، گزینه‌ای را برای صرفه‌جویی در هزینه‌ها، در اختیار داشته باشد. در این بخش، سامسونگ، به جای حافظه رم چهار گیگابایتی LPDDR4X از نمونه شش گیگابایتی استفاده کرده که همین امر باعث افزایش هزینه تولید گلکسی اس ۹ پلاس شده است.

در بخش مولفه‌های مرتبط با امواج رادیویی، گلکسی اس ۹ پلاس در لیست دستگاه‌های سازگار با استاندارد LTE Cat.18 قرار می‌گیرد و مولفه ارسال-دریافت‌کننده Shannon 965 در این محصول، هزینه‌ای تا دو برابر بیشتر از Shannon 955 سازگار با LTE Cat.16 در گلکسی اس ۸ پلاس خواهد داشت.

preview

مقایسه هزینه تولید پرچمدارهای سامسونگ در مقابل محصولات اپل
در مقایسه هزینه توسعه گلکسی اس ۹ پلاس در مقایسه با آیفون ۱۰، به ترتیب با مقدار تحلیل شده ۳۷۹ و ۳۸۹.۵۰ دلار، رقابت نزدیکی را شاهد هستیم.

سامسونگ مودم LTE را با هزینه ۶۷ دلار در تراشه اکسینوس ۹۸۱۰ ادغام کرده است. این در حالی است که این امر توسط اپل در قالب ترکیب پردازنده A11 با مودم LTE مدل Qualcomm MDM9655 صورت پذیرفته و هزینه ۶۴.۵۰ دلاری را برای این شرکت به همراه داشته است.

در بخش مولفه‌های مرتبط دوربین، معتقدیم دوربین‌های به‌کار بسته شده در گلکسی اس ۹ پلاس تا حدودی از نظر طراحی، پیچیده‌تر بوده و همین امر باعث شده هزینه ۴۸ دلاری را در مقایسه با هزینه ۴۳ دلاری برای دوربین‌های آیفون ۱۰ اپل شاهد باشیم.

صفحه‌نمایش AMOLED ناچ‌دار آیفون ۱۰ اپل تا حدودی کوچک‌تر بوده و تعداد پیکسل‌های کم‌تری دارد اما در زمان تولید، هزینه بیشتری را برای اپل به دنبال داشته است. در این بخش، هزینه ۷۷ دلاری صفحه‌نمایش آیفون ۱۰ در مقابل هزینه ۷۲.۵۰ دلاری پرچمدار سامسونگ قرار می‌گیرد.

preview

در خصوص حافظه‌های غیرفرار، سامسونگ تولید محصول مخصوص به خود یعنی ۳D V-NAND را در دستورکار قرار داده و اپل خرید مولفه‌های لازم از شرکت توشیبا را عملی کرده است. مولفه خریداری شده توسط اپل یعنی Planar NAND هزینه بیشتری را از نظر تولید، در مقایسه با ۳D V-NAND سامسونگ خواهد داشت. علاوه بر این، تولید حافظه توسط متخصصان سامسونگ باعث شده هزینه کم‌تری برای این شرکت رقم بخورد. در این بخش،  هزینه ۱۲ دلاری سامسونگ در مقایسه با هزینه ۱۹.۵۰ دلاری برای اپل ثبت خواهد شد.

در خصوص حافظه‌های فرار، اپل از گزینه سه گیگابایتی LPDDR4 استفاده کرده و سامسونگ از حافظه رم شش گیگابایتی از نوع LPDDR4X بهره‌مند شده است. با این تفاسیر، طبیعی است که هزینه ۳۹ دلاری سامسونگ، بیشتر از هزینه ۲۵.۵۰ دلاری ثبت شده برای اپل باشد.

سازوکار استفاده شده توسط اپل باعث شده هزینه بیشتر این شرکت را برای آماده‌سازی مولفه‌های غیرالکترونیکی شاهد باشیم. در این بخش، اپل ۴۶ دلار برای تولید آیفون ۱۰ هزینه کرده و سامسونگ ۲۹ دلار پرداخت می‌کند.