به گزارش پایگاه خبری ربیع، به نقل از آکا ایران/چی لازم دارم: برای ۱۰ نفر
کره: ۱۲ ق غ
تخم مرغ: ۳عدد
دوغ کره یا شیر: ۲ و نیم فنجان
آرد زرد ذرت: ۳ فنجان معادل ۵۲۵ گرم
بکینگ پودر: ۲ ق غ
جوش شیرین: سه چهارم فنجان
نمک: ۲ ق چ
چه جوری درست کنم:
فر را با دمای ۱۹۰ درجه سانتیگراد روشن کنید تا گرم شود . یک تابه چدنی ۲۵ سانتی را در فر بگذارید گرم شود و مشغول آماده کردن خمیر نان شوید .
کره را ذوب کنید و ۱ ق غ از آن را کناری بگذارید .
تخم مرغ ها را هم بزنید و دوغ کره مخلوط کنید یکدست شود .
آرد ذرت ، بکینگ پودر ، جوش شیرین و نمک را مخلوط کرده به همراه کره ذوب شده به دوغ کره اضافه کنید و با قاشق چوبی مواد را مخلوط نمایید .
تابه که کاملا داغ شده را از فر بیرون آورده و با ۱ قاشق کره ای که کنار گذاشته بودید کاملا کف و دیواره هایش را چرب کنید . خمیر را داخل تابه داغ بریزید و رویش را صاف کند و به مدت ۲۵ – ۳۰ دقیقه در فر بگذارید بپزد و اگر خلال دندان وسط نان زدید و خمیری به آن نچسبید میتوانید نان را از فر بیرون بیاورید و برش زده به صورت گرم سرو نمایید .
برای گرم کردن مجدد نان میتوانید آن را به مدت ۲۰ – ۳۰ ثانسه در مایکروفر بگذارید یا این که رویش کره کشیده در فویل پیچیده و به مدت ۱۰ دقیقه در فر ۱۸۰ درجه بگذارید گرم شود .