زهرا نصیری

به گزارش ربیع به نقل از روزنامه کیمیای وطن ؛  مدیرکل فنی و حرفه ای استان اصفهان ، دردیداربا مدیر کل کمیته امداد امام خمینی (ره) اصفهان با  اشاره به آموزش های مهارتی مراکز فنی آموزش فنی و حرفه ای گفت: این آموزش ها در زمینه تنظیم سند مهارت متناسب با رشته های موجود، سفارش پذیر نمودن آموزشها و ایجاد فرصت های شغلی برای جوانان ، شناسایی مشاغل پررشد در فضای کسب و کار، اهمیت آموزش ها در بخش کشاورزی و گیاهان داروئی با هدف توانمند سازی و کارآفرینی افراد جویای کار مطالبی را مطرح نمود.

ابوطالب جلالی بیان داشت: یکی ازراههای مبارزه با پدیده شوم بیکاری قشرجوان و تحصیل کرده در کشور، توانمندسازی آنان  از طریق آموزشهای فنی و حرفه ای بوده که به واسطه پذیرش جامعه سریعتر به اشتغال خواهند رسید.

وی گفت: با توجه به ظرفیت های اداره آموزش فنی و حرفه ای اصفهان و کمیته امداد امام خمینی (ره)، نیازمند هم افزایی و پوشش متقابل در این زمینه هستیم و آموزش‎های مهارتی به متقاضیان بر اساس نیاز سنجی و مطابق نیاز بازار کار ارائه می‎شود تا زمینه اشتغال افراد مهیا گردد.

طرح‌های اشتغال و خودکفایی موفقیت بیشتری دارند

درادامه حمیدرضا شیران نیز گفت: مراکز آموزش فنی و حرفه‎ای همکاری و تعامل خوبی با کمیته امداد در ارائه خدمات و مهارت‏‎های آموزشی به مددجویان تحت حمایت داشته است.

شیران، با اشاره به اهمیت فرا گیری مهارت گفت: افرادی که از دانش فنی و مهارت‌های حرفه‌ای بالاتری برخوردار بوده‌اند در اجرای طرح‌های اشتغال و خودکفایی موفقیت بیشتری داشته‌اند و مهارت آموزی دانشجویان همزمان با تحصیل، باعث افزایش قدرت ورود به بازار کار خواهد شد.

وی افزود: یکی از برنامه های مهم و اصلی کمیته امداد هدایت افراد تحت پوشش این نهاد جهت کسب مهارتهای فنی بر حسب علاقه و استعدادشان به سمت آموزشگاه ها می باشد و مددجویان کمیته امداد به دلیل وجود مشکلات فراوان با اشتیاق بیشتری در آموزشها حضور می یابند تا با فرا گیری آموزشهای لازم در راستای رفع مشکلات و کارآفرینی پایدار اقدام کنند چرا که شغل بدون آموزش مهارتی با شکست روبرو خواهد شد.