مواد لازم

  • نشاسته: ۲۰۰ گرم
  • شکر: ۴۰۰ گرم
  • آب: ۶ تا ۷ پیمانه
  • گلاب: نصف پیمانه
  • روغن: ۱۰۰ گرم (۱۵۰ گرم کره)
  • خلال بادام بو داده: ۱۰۰ گرم

دسرهای ایرانی برای سفره‌های ایرانی

طرز تهیه

۱. برای تهیه مسقطی نشاسته را در شش تا هفت پیمانه آب سرد حل کرده و از صافی رد می‌کنیم.

۲. سپس ظرف را روی حرارت ملایم قرار می‌دهیم و مرتب به هم می‌زنیم تا مواد به جوش بیایند و کمی غلیظ شوند. سپس شکر و گلاب را اضافه می‌کنیم.

۳. خلال بادام را می‌شوییم و به مواد اضافه می‌کنیم. سپس روغن را داغ و به مواد اضافه می‌کنیم.

۴. مسقطی را به هم می‌زنیم تا تمام مواد یک‌دست شوند. مایع غلیظ به دست آمده را در پیاله‌های کوچک می‌ریزیم و روی آن را تزئین می‌کنیم.