رئیس اتحادیه لوازم خانگی استان اصفهان با بیان اینکه بازار لوازم خانگی درگیر رکودِ سنگین است، گفت: مردم امروز قدرت خرید ندارند و تقریبا در هر هفته ۳، ۴ مورد جدید به تعطیلی واحدهای صنفی ما اضافه می‌شود.

به گزارش ربیع به نقل از تسنیم ، اکبر زادمهر با اشاره به وضعیت بازار لوازم خانگی اظهار داشت: بازار لوازم خانگی همچون اصناف دیگر درگیر مشکل رکود است، حتی می‌توان گفت ما بیشتر از بخش‌های دیگر بازار مسئله رکود را مشاهده می‌کنیم.

وی با بیان اینکه وقتی بازار ساخت و ساز مسکن دچار رکود سنگین است، همه اصناف دیگر نیز درگیر این مشکل می‌شوند، افزود: همه مشاغل به نوعی وابسته به ساخت و ساز است و زمانی که ساختمان‌سازی راکد باشد خانه‌ای ساخته نمی‌شود که مردم بخواهند آن را از لوازم خانگی پر کنند، مردم امروز قدرت خرید ندارند و این مسئله به روشنی در بازار دیده می‌شود.

رئیس اتحادیه لوازم خانگی استان اصفهان با اشاره به تعطیلی واحدهای صنفی فروش لوازم خانگی گفت: بسیاری از واحدهای صنفی پروانه کسب ندارند و بعد از مدتی تعطیل می‌شوند، برخی دیگر به دلیل بالا بودن اجاره‌ها و رکود بازار توانایی ادامه فعالیت را نداشته و این شغل را ترک می‌کنند و باید گفت تقریبا در هر هفته، ۳، ۴ مورد جدید به تعطیلی واحدهای صنفی ما اضافه می‌شود.

وی پیرامون مبارزه با قاچاق کالا و تأثیر آن در بازار داخلی خاطرنشان کرد: واردات قاچاق بیشترین ضربه را به تولیدکننده داخلی می‌زند، برخی کسبه‌ها جنس را به صورت قانونی وارد می‌کنند اما برخی دیگر از راه‌های غیرقانونی. اجناسی که به صورت غیرقانونی وارد بازار می‌شوند از نظر قیمت ۳۰، ۴۰ درصد ارزان‌تر است و مردم به سمت آن جذب می‌شوند.

زادمهر ادامه داد: امیدواریم با مبارزه جدی که در حال انجام است و اجناس قاچاق امحا می‌شود نتیجه خوبی حاصل شود، امحا کردن لوازم قاچاق بهترین راه برای مبارزه است چون اگر این اقدام انجام نشود سودی نصیب دولت شده و از طرف دیگر همان اجناس به دست مصرف کننده رسیده و به دنبال آن تولیدکننده داخلی متضرر می‌شود.

رئیس اتحادیه لوازم خانگی استان اصفهان تصریح کرد: وقتی جنس قاچاق به طور کلی نابود شود به نفع تولیدکننده است و در غیر این صورت دردی از دردهای تولیدکنندگان داخلی دوا نمی‌شود.

وی برگزاری برخی نمایشگاه‌ها را در ایجاد رکود برای اصناف موثر دانست و گفت: اجناس نمایشگاه‌ها ارزان‌تر از بازار به دست مصرف‌کننده نمی‌رسد، چون فروشنده هزینه زیادی را برای برپا کردن غرفه متحمل شده و به دنبال جبران هزینه است، از طرف دیگر جلوی سود کسبه بازار نیز گرفته می‌شود.