به گزارش پایگاه خبری ربیع، عربستان چه می‌کند؟ از یک سو در باتلاق جنگی یمن هر روز بیشتر فرومی‌رود و راه‌حلی ندارد جز خرید سلاح‌ و فروش نفت و از سوی دیگر اصلاحات داخلی و فشار بر مردم و سانسور شدید اطلاعاتی و از طرفی نیز حقوق بشر را به دار می‌آویزد تا به مقاصد نامشروع خود برسد.
عربستان هنوز نوای تحقیرهای ترامپ را در گوش داشت که ماجرای خاشقجی مطرح شد و حال باید انگشت اتهام ضدبشردوستانه جهان را شاهد باشد. واکنش سرد و محتاطانه دولت ترامپ به ترور او نشان می‌دهد ایالات متحده تلاش می‌کند از شدت جنجال رسانه‌ای شدید و بدی که شریک عربستانی‌اش موجب شده است، بکاهد یا شاید این سردی ناشی از همدستی آمریکا با عربستان باشد.
چنانچه بعضی رسانه‌ها نوشته‌اند ناپدیدشدن این روزنامه‌نگار عربستانی، چالشی را در روابط واشنگتن و ریاض ایجاد کرده و به دنبال آن، بعضی از شرکت‌های سرمایه‌گذار در پروژه‌های عظیم محمد بن سلمان،‌ ولیعهد سعودی، تصمیم گرفته‌اند همکاری با عربستان را متوقف کنند یا حتی ترامپ اعلام کرده است فروش سلاح به عربستان را محدود خواهد کرد؛ اما به نظر نمی‌رسد آمریکا به‌راحتی قید گاو شیرده را بزند؛ زیرا عربستان جیبی پرپول و منابع نفتی طمع‌آمیز دارد؛ با توجه به سیاست‌های ترامپ به نظر می‌رسد بازی‌ای سیاسی باشد.
عربستان با حمایت‌های ترامپ هر روز جهالت بیشتری به خرج می‌دهد. بن سلمان قصد دارد افکار عمومی را به سمتی سوق دهد که برای وی منفعت داشته باشد، نه واقعیت. روزنامه‌نگاری که واقعیت را بگوید و بن سلمان با آن واقعیت رسوا شود، برای بن سلمان حکم مزاحم را دارد. حذف وی می‌تواند به روند سرکوبگری وی کمک کند.
بن سلمان با این اقدام نشان داد آموزگار قطعی گروه‌های تکفیری است و بویی از اخلاق و وجدان نبرده است. عربستان از ناقضان بزرگ حقوق بشر است که همواره با اسکناس آبروی بشردوستی خریده بود، اما اینک چهره‌اش هویدا شد.