به گزارش پایگاه خبری ربیع، روز گذشته نگاه تمام ایرانی‌ها به سالن وزنه‌برداری مسابقات آسیایی جاکارتا ۲۰۱۸ بود؛ جایی که دو ستاره سال‌های اخیر وزنه‌برداری ایران خود را برای گرفتن دو مدال طلا و نقره آماده می‌کردند. در حالی که طی روزهای اخیر دو وزنه‌بردار ایرانی در دسته‌های ۶۹ و ۸۵ کیلوگرم در همان حرکت یک‌ضرب اوت شده بودند، مردم انتظار داشتند تا دست‌کم در وزن ۹۴ کیلوگرم ورزشکاران ایرانی دست پر رقابت‌ها را ترک کنند.
سهراب مرادی، قهرمان جهان و المپیک و مطرح‌ترین چهره وزن ۹۴ کیلوگرم جهان، در این مسابقات، کیانوش رستمی قهرمان المپیک را در وزن خود می‌دید. رستمی که به دلیل کاهش سهمیه ایران در مسابقات وزنه‌برداری به یک وزن بالاتر آمده بود تا پیش از شروع مسابقات، مهم‌ترین رقیب مرادی به شمار می‌رفت.
هرچند که کارشناسان بارها عنوان کرده بودند رستمی برای این وزن مناسب نیست و او به جای افزایش باید به یک وزن پایین‌تر کوچ کند تا شانس برای کسب مدال داشته باشد،
در هر حال اصرار رستمی و خودسری‌های او درنهایت جواب داد و او به عنوان دومین نفر در وزن ۹۴ کیلوگرم راهی این رقابت‌ها شد.
نمایندگان ایران در حرکت یک‌ضرب خوش درخشیدند و مرادی موفق شد در این حرکت با مهار وزنه ۱۸۹ کیلویی، رکورد جهان را بعد از ۱۹ سال بشکند و آنرا به نام خودش ثبت کند.
این رکورد پیش از این در اختیار آکاکیوس کاکیاشویلی وزنه بردار یونانی بود که در مسابقات جهانی ۱۹۹۹ آتن به ثبت رسانده بود. با ثبت این وزنه رکورد بازی‌های آسیایی نیز در اختیار سهراب قرار گرفت.
رستمی هم با مهار ۱۷۵ کیلوگرم امیدهای ایران را زنده نگه داشت. در حرکت دو ضرب اما کیانوش رستمی با سه خطا در عین ناباوری حذف شد.
نکته جالب توجه این بود که او با انتخاب بهتر وزنه‌ها می‌توانست مدال نقره خود را قطعی کند؛
اما اصرار عجیب او و انتخاب وزنه‌های سنگین، قهرمان المپیک را با یک ناکامی بزرگ دیگر راهی ایران کرد؛ اما مرادی در همان حرکت اول با مهار وزنه ۲۲۱ کیلوگرمی مدال طلای خود را قطعی کرد و قهرمان این رقابت‌ها شد تا ایران سیزدهمین مدال طلای خود را کسب کند.
یکی از مهم‌ترین حواشی این روز رقابت‌ها، دستگیری خبرنگار صدا و سیما بود که بازتاب گسترده‌ای داشت. این اتفاق در شرایطی رقم خورد که گزارشگران اعزامی صداوسیما برای پوشش این مسابقات از آی‌دی کارت خبرنگاری استفاده می‌کنند؛ شناسه‌ای که تنها مجوز پوشش خبری بازی‌ها را در خود دارد و هر فعالیتی بیش از آن تخلف و نقض رایت رسمی بازی‌ها محسوب می‌شود؛ با این حال همان‌طور که در روزهای گذشته دیدیم، فرستادگان صداوسیما به روش‌های مختلف قصد دورزدن قانون را داشتند و گزارش‌ها و خبرهای ارسالی آنها از داخل سالن‌های مسابقات که با پیام‌رسان‌هایی مثل ایمو، واتس‌آپ و فیس تایم انجام می‌شد، درنهایت توجه بازرسان این مسابقه را به خود جلب کرد.
از آنجایی که حق پخش مسابقات بازی‌های آسیایی جاکارتا ۲۰۱۸ در اختیار بی‌این اسپورت است و این شبکه مشکلات حل‌نشده‌ای با صداوسیمای ایران در زمینه پخش بازی‌های جام جهانی ۲۰۱۸ دارد، این مسئله به بحث خبرنگاران اعزامی صداوسیما نیز کشیده شده و در شرایطی که گزارشگران صداوسیما باید با کارت‌های گزارشگری در محوطه برگزاری این مسابقات تردد کنند، آن‌ها اجبارا با آی‌دی‌های خبرنگاری وظیفه خودشان را انجام می‌دهند که این مسئله درنهایت پای پلیس اندونزی را به این ماجرا باز کرد و دیروز یکی از خبرنگاران ایرانی در حاشیه برگزاری بازی‌های کبدی توسط مأموران پلیس دستگیر شد.
گزارشگری که مورد بازداشت مأموران امنیتی حاضر در سالن قرار گرفت، فرستاده یک شبکه رادیویی است
که مشغول تصویربرداری و ارسال گزارش به تهران بود. این خانم گزارشگر تا ساعت ۳ بامداد دیروز در بازداشت پلیس اندونزی به سر می‌برد و درنهایت با وساطت مسئولان سفارت ایران در اندونزی و تعهد آنها قرار شد وی تا روز دوشنبه خاک اندونزی را ترک کند. این اتفاق در حالی رخ داد که صداوسیما با پرداخت یک و نیم میلیون دلار می‌توانست به‌راحتی حق پخش مسابقات را بخرد؛ اما مسئولان این سازمان ترجیح دادند به جای پرداخت حق پخش، مسابقات را به صورت قاچاقی پوشش دهند که باعث بروز چنین مشکلاتی برای کشور شد.
امیدواریم در ادامه این رقابت‌ها، شاهد چنین رفتارهای خارج از عرفی از سوی گزارشگران صدا و سیما نباشیم.