15 December 2018 | ۱۳۹۷/۰۹/۲۴
اخبار ویژه

طرز تهیه «کیک نارنگی»

طرز تهیه «کیک نارنگی»

چی لازم دارم: تخم مرغ ۳ عدد شکر ۱ پیمانه آرد ۲ پیمانه روغن جامد آشپزخامه یا کره ۱/۲ پیمانه ماست پرچرب ۱/۲ پیمانه آب نارنگی ۱/۲ پیمانه رنده پوست پرتقال ۱ قاشق سوپخوری وانیل ۱ قاشق چایخوری بکینگ پودر ۲ قاشق چایخوری چطوری درست کنم: ابتدا شکر ,روغن و انیل را با همزن میزنیم […]

چی لازم دارم:
تخم مرغ ۳ عدد
شکر ۱ پیمانه
آرد ۲ پیمانه
روغن جامد آشپزخامه یا کره ۱/۲ پیمانه
ماست پرچرب ۱/۲ پیمانه
آب نارنگی ۱/۲ پیمانه
رنده پوست پرتقال ۱ قاشق سوپخوری
وانیل ۱ قاشق چایخوری
بکینگ پودر ۲ قاشق چایخوری

چطوری درست کنم:
ابتدا شکر ,روغن و انیل را با همزن میزنیم تا پوک شود.تخم مرغ ها را دانه دانه اضافه کرده و به همزدن ادامه دهید تا مایه غلیظ و کشدار شود.ماست را اضافه و به همزدن ادامه دهید.پوست پرتقال و آب نارنگی را نیز اضافه کرده و مخلوط کنید.آرد و بکینگ پودر الک شده را با لیسک به آرامی به خورد مواد داهید.مواد را در قالب کاغذ انداخته ریخته و در فر از قبل گرم شده با دمای ۱۸۰ درجه سانتیگراد به مدت ۳۰ تا ۴۰ دقیقه بپیزید.میتونید روی کیک قبل از پخت چند برش نازک نارنگی که کمی رطوبتش را با حوله آشپزخانه گرفته اید قرار دهید تا کیک شما زیباتر بشه