به گزارش پایگاه خبری ربیع، به نقل از تکناز/ چی لازم دارم:
استاک مرغ(آّب مرغ)=۱لیتر
پیاز خلال شده =۵۵۰گرم
روغن مایع =۵۰ گرم
سس بشامل رقیق(سس سفید)=۱لیوان
پنیر پیتزا رنده شده=۱۵۰گرم
سس سویا=۲قاشق
نمک و فلفل=به مقدار لازم
برگ بو(در صورت موجود بودن)=۲ عدد
آب لیمو= ۲ قاشق
چه جوری درست کنم:
پیاز ها را در قابلمه ریخته حرارت می دهیم تا نرم شود. سپس سس سویا ، نمک وفلفل اضافه می نماییم .استاک مرغ و سس بشامل رقیق را به همراه برگ بو اضافه می کنیم و میگذاریم ۲۰ تا ۲۵ دقیقه با شعله ملایم جا بیفتد (توجه کنید که این سوپ بدلیل آرد سس بشامل سریع سر می رود)سپس برگ بو ها را خارج کرده و ۲ ق.غ آبلیمو اضافه میکنیم . پنیر را در سوپ ریخته و ۵ دقیقه دیگر حرارت میدهیم. سوپ حاضر است گوارای وجود.(: این سوپ را میتوانید با تکه های نان تست که در کره سرخ شده است سرو نمایید.