به گزارش پایگاه خبری ربیع،

مواد لازم برای فروماژ پرتقال (برای ۶-۵ نفر) :

 فروماژ پرتقال

فروماژ پرتقال
زرده ی تخم مرغ ۴ عدد
شکر ۱ و یک چهارم پیمانه (۲۰۰ گرم)
وانیل یک چهارم قاشق چای خوری
آب پرتقال ۵/۲ پیمانه (۳۸۰ گرم)
خامه ی پاستوریزه ۱ پیمانه (۲۰۰ گرم)
ورق ژلاتین ضخیم  ۴ ورق
رنده ی پوست پرتقال نصف قاشق چای خوری

 طرز تهیه دسر

روش تهیه فروماژ پرتقال :

زرده ی تخم مرغ، شکر و وانیل را با همزن بزنید تا کرم رنگ و غلیظ شود.

ورق ژلاتین را در آب سرد نرم کرده و در یک دوم پیمانه آب جوش حل کنید.

زرده ی مخلوط شده با وانیل و شکر را با آب پرتقال مخلوط کنید.

سپس ژلاتین حل شده را اضافه کرده و مجددا مخلوط کنید و هم بزنید.

در این مرحله رنده ی پوست پرتقال و خامه را اضافه کنید.

مایه ی کاملاً صاف و یکدست (اگر ناصاف بود از صافی رد کنید) را در ظرف مخصوص دسر بریزید و در یخچال قرار دهید.

پس از ۴-۳ ساعت که کرم بسته شد، قالب دسر را در آب ولرم قرار دهید و بلافاصله در ظرف مخصوص سرو برگردانید.

نکته:

به جای ورق ژلاتین می توانید از چهار قاشق مرباخوری پودر ژلاتین استفاده کنید.

نکات تکمیلی در مورد فروماژ پرتقال

فروماژ پرتقال جزو دسر – انواع ژله میباشد
زمان آماده سازی مواد اولیه و مایحتاج آن حدودا ۱۵ دقیقه 
فروماژ پرتقال را می توانید در وعده میان وعده – دسر – سرو کنید .
توجه نمایید مقدار مواد اولیه و دستور تهیه برای ۵ نفر مناسب میباشد .