به گزارش پایگاه خبری ربیع،
مواد لازم برای فروماژ پرتقال (برای ۶-۵ نفر) :
زرده ی تخم مرغ | ۴ عدد |
شکر | ۱ و یک چهارم پیمانه (۲۰۰ گرم) |
وانیل | یک چهارم قاشق چای خوری |
آب پرتقال | ۵/۲ پیمانه (۳۸۰ گرم) |
خامه ی پاستوریزه | ۱ پیمانه (۲۰۰ گرم) |
ورق ژلاتین ضخیم | ۴ ورق |
رنده ی پوست پرتقال | نصف قاشق چای خوری |
روش تهیه فروماژ پرتقال :
زرده ی تخم مرغ، شکر و وانیل را با همزن بزنید تا کرم رنگ و غلیظ شود.
ورق ژلاتین را در آب سرد نرم کرده و در یک دوم پیمانه آب جوش حل کنید.
زرده ی مخلوط شده با وانیل و شکر را با آب پرتقال مخلوط کنید.
سپس ژلاتین حل شده را اضافه کرده و مجددا مخلوط کنید و هم بزنید.
در این مرحله رنده ی پوست پرتقال و خامه را اضافه کنید.
مایه ی کاملاً صاف و یکدست (اگر ناصاف بود از صافی رد کنید) را در ظرف مخصوص دسر بریزید و در یخچال قرار دهید.
پس از ۴-۳ ساعت که کرم بسته شد، قالب دسر را در آب ولرم قرار دهید و بلافاصله در ظرف مخصوص سرو برگردانید.
نکته:
به جای ورق ژلاتین می توانید از چهار قاشق مرباخوری پودر ژلاتین استفاده کنید.
نکات تکمیلی در مورد فروماژ پرتقال
فروماژ پرتقال جزو دسر – انواع ژله میباشد
زمان آماده سازی مواد اولیه و مایحتاج آن حدودا ۱۵ دقیقه
فروماژ پرتقال را می توانید در وعده میان وعده – دسر – سرو کنید .
توجه نمایید مقدار مواد اولیه و دستور تهیه برای ۵ نفر مناسب میباشد .