حج و زیارت و وقف » فرهنگ و هنر
کد خبر : 410352
یکشنبه - 11 شهریور 1397 - 13:45

طبخ ۵ هزار پرس غذای ایرانی برای زائران مدینه منوره

امسال برای نخستین‌بار رستوران بین راهی محمدیه در نزدیکی مدینه منوره در اختیار حجاج کشورمان قرار گرفته است که در این رستوران روزانه حدود ۵ هزار پرس غذا طبخ می‌شود.

طبخ ۵ هزار پرس غذای ایرانی برای زائران مدینه منوره

به گزارش پایگاه خبری ربیع، به نقل از فارس، حجاج کشورمان هر روز بنا بر اعزام اولیه در حال بازگشت به کشور هستند که روند اعزام حجاج ایرانی از دو فرودگاه مدینه و جده در حال انجام است.

امسال با توجه به اهمیت رفاه حال حجاج کشورمان، سازمان حج و زیارت برای زائران مکانی را پیش‌بینی کرده است تا در طول مسیر از مکه به مدینه منوره، بتوانند استراحت کوتاهی داشته باشند.

بر همین اساس رستوران محمدیه که در ۲۲۰ کیلومتری مسیر مکه به مدینه و قبل از ورودی شهر پیامبر(ص) قرار دارد، امسال در اختیار ایرانیان است. در این ساختمان، علاوه بر رستوران، نمازخانه‌ای قرار دارد که زائران می‌توانند علاوه بر اقامه نماز در آنجا استراحتی کوتاه داشته باشند و خود را برای سفر به مدینه منوره آماده کنند.

همچنین در ستوران محمدیه، تمامی کادر خدمات و آشپزخانه ایرانی هستند و اقدام به پخت غذاهای سنتی ایرانی می‌کنند، به طوری که وعده‌های ناهار و شام به صورت تازه و روزانه برای حجاج طبخ می‌شود.

روزانه حدود ۵ هزار نفر از حجاج کشورمان، ساعتی قبل از ورود به مدینه منوره در رستوران بین راهی محمدیه استراحت کرده و یکی از وعده‌های غذایی را میل می‌کنند.

انتهای پیام/