به گزارش پایگاه خبری ربیع، به نقل از روابطعمومی سازمان راهداری و حملونقل جادهای، مهندس عبدالهاشم حسننیا، معاون وزیر راه و شهرسازی و رئیس این سازمان، با بیان نقش و اهمیت وظیفه معاونان حملونقل در گردش مالی و اقتصادی بخش حملونقل جادهای در اقتصاد ملی اظهار داشت: به منظور توسعه فعالیتهای بخش حملونقل جادهای در کشور و برونرفت از مشکلات موجود، ابتدا باید مشکلات و چالشهای وضعت موجود به درستی شناسایی شده و سپس با نگاه به شرایط روز و پیشبینی برای آینده، برنامههای لازم تدوین و عملیاتی شود.
وی ضمن تأکید بر ارتقای کیفیت خدمات به مردم و مراجعهکنندگان، خاطرنشان کرد: ارائه هیچ خدمتی بدون هدف رضایتمندی مردم و اربابرجوع معنا و مفهومی ندارد و مسئولان حملونقل میبایست پایش عملکرد و خدمات این حوزه را در دستور کار قرار دهند.
مهران قربانی، معاون حملونقل سازمان راهداری و حملونقل جادهای نیز ضمن تقدیر از خدمات معاونان حملونقل استانها در ایام طرح نوروزی و بحران سیل اخیر و کمکرسانی به استانهای سیلزده، گفت: این خدمات نشاندهنده همدلی و همکاری بینظیر در حوزه راهداری و حمل و نقل جادهای است که موجب شد تا مشکلات و مسائل بهوجود آمده از این سانحه در حداقل زمان ممکن مرتفع شده و به خوبی مدیریت شود.
قربانی یادآور شد: درک شرایط امروز جامعه و توجه به نقش حملونقل جادهای در اقتصاد کشور، واضح و مبرهن است و باید همگام با سایر بخشهای اقتصادی کشور و با تمام توان آمادگی مقابله با مشکلات و چالشهای موجود فراهم شود.
این گزارش حاکی است در ادامه این نشست، از سوی مدیران کل دفاتر حمل و نقل کالا، مسافر، ترانزیت و حملونقل بینالمللی، ایمنی و ترافیک، مطالبی درخصوص رسیدگی به مطالبات رانندگان حملونقل جادهای کالا و مسافر، افزایش ظرفیتهای حملونقل بینالمللی و پایانههای مرزی، اجرای برنامههای ارتقای ایمنی و کاهش سوانح جادهای به حاضران در نشست ارائه شد.
همچنین، عباسعلی بنیاسدی مدیرکل دفتر حقوقی و تدوین مقررات نیز بر ضرورت رسیدگی به موقع به پروندههای واصله درخصوص تخلفات شرکتها و مؤسسات حملونقل، همچنین استفاده از ظرفیت کمیسیونهای ویژه جهت بهروزرسانی رسیدگی به تخلفات باتوجه به عدم صلاحیت کمیسیونهای مذکور در سطح کشور تأکید کرد.
گفتنی است در این نشست معاونان حملونقل استانها به بیان مسائل و مشکلات کاری و دیدگاههای سازنده در حوزه حملونقل جادهای پرداختند.
تشکیل اداره کل راهداری و حملونقل جادهای جنوب استان سیستان و بلوچستان
بر اساس مصوبه هیئت وزیران، اداره کل راهداری و حملونقل جادهای جنوب استان سیستان و بلوچستان در حوزه جغرافیایی مربوطه تشکیل میشود.
به گزارش روابط عمومی سازمان راهداری و حملونقل جادهای، محمد تیموری معاون توسعه مدیریت و منابع این سازمان با اعلام این مطلب گفت: بر اساس پیشنهاد شماره ۱۲۰۱۱ مورخ ۲۰/۱/۱۳۹۸ سازمان اداری و استخدامی کشور و به استناد اصل یکصد و سی و هشتم قانون اساسی جمهوری اسلامی ایران، تشکیل اداره کل راهداری و حملونقل جادهای جنوب استان سیستان و بلوچستان در جلسه مورخ ۱۱/۲/۱۳۹۸ هیئت وزیران تصویب شد.
وی خاطرنشان کرد: تشکیل اداره کل راهداری و حملونقل جادهای جنوب استان سیستان با هدف انتزاع کلیه امور راهداری از واحدهای استانی و شهرستانی وزارت راه و شهرسازی و انتقال به واحدهای استانی سازمان راهداری و حملونقل جادهای صورت گرفته است.
تیموری افزود: گستردگی و وسعت جغرافیایی، طول راههای این استان، گستردگی حوزه حملونقل جادهای در استان سیستان و بلوچستان و انتقال حجم عمدهای از وظایف اداره کل راه و شهرسازی استان به واحد مورد نظر از دیگر دلایل مصوبه هیئت وزیران و شکلگیری این اداره کل است.
شایان ذکر است حوزه جنوب استان سیستان و بلوچستان با جمعیت ۸۴۳۹۳ نفر، ۸۸۷۳۹ کیلومتر مربع وسعت دارد. ایرانشهر دارای ۴۹ کیلومتر بزرگراه، ۱۰۴۰ کیلومتر راه اصلی، ۲۶۶۳ کیلومتر راه فرعی، ۸۶۶۲ کیلومتر راه روستایی و ۱۵۵۴ کیلومتر راه شریانی است، همچنین ۱۱ باب راهدارخانه در طول محورهای این حوزه وجود دارد.
گفتنی است اداره راه و ترابری ایرانشهر در سال ۱۳۶۲ تأسیس شد و در سال ۱۳۹۰ به اداره کل راه و شهرسازی شهرستان ایرانشهر تغییر نام یافت.
معاون وزیر راه و شهرسازی در همایش معاونان حمل و نقل تأکید کرد:
شناخت صحیح چالشها و مشکلات بخش حمل و نقل جادهای

معاون وزیر راه و شهرسازی در نشست هماندیشی معاونان حمل و نقل ادارات کل راهداری و حمل و نقل جادهای سراسر کشور، بر شناخت صحیح و دقیق چالشها و مسائل و مشکلات موجود در بخش حملونقل جادهای کالا و مسافر تأکید کرد.