به گزارش پایگاه خبری ربیع، رییس اداره جهاد کشاورزی شهرستان اصفهان با اشاره به افزایش ۵۰ درصدی سطح زیرکشت زیره با تغییر الگوی کشت پربازده در استان گفت: امسال با توجه به صرفه اقتصادی و افزایش قیمت زیره و کم آب بر بودن کشاورزان استان به کشت این محصول روی آوردهاند.
صادقی میزان برداشت زیره را از هر هکتار را یک تن بیان کرد و افزود: پیش بینی میشود از ۳۰۰ هکتار از مزارع بی حاصل استان که زیر کشت این محصول رفته ۲۰۰ تن محصول زیره برداشت شود.
وی با اشاره به اینکه تحمل خشکی زیاد و طول دوره رشد کوتاه و مزایای کشت این محصول برای کشاورزان گفت: با توجه به دوره کشت کوتاه ۱۰۰ تا ۱۲۰ روزه زیره که از اوایل زمستان آغاز میشود، این محصول علاوه بر کمک به معیشت کشاورزان، در حفظ منابع آب و خاک نیز مؤثر است.
گفتنی است، زیره طبعی گرم و خشک دارد و علاوه بر خواص آنتی اکسیدانی ضد نفخ و ضد تشنج نیز هست.