به گزارش پایگاه خبری ربیع، ۱۵ اقامتگاه بوم گردی در استان وظیفه دارند غذاهای محلی کردستان را به مسافران خود عرضه کنند.

رییس گروه بازاریابی و تبلیغات سازمان میراث فرهنگی کردستان گفت: “یکاوه” غذایی پلویی متشکل از برنج، گوشت، پیازداغ، خرما و کشمش، “هالاو” غذایی آبگوشتی اما متفاوت از آبگوشت دیگر مناطق کشور، بروش (نوعی پیش غذا)، شایان پلو، شلمین، قیمه و کَوَر (گوشت و سبزی تره) و “بریان بی” از جمله غذاهای محلی است که دراین مراکز پخت می‌شود.

آوات مکاری افزود: بیشتر این غذاها مختص فصل زمستان است و مسافران می‌توانند با سفر در فصل زمستان طعم غذاهای سنتی کردستان را نیز بچشند.

وی گفت: هم اکنون حمام عبدالخالق یکی از بناهای قدیمی شهر سنندج با کمک بخش خصوصی درفضایی کاملاً سنتی این غذاهای محلی را عرضه می‌کند.

بیشتر اقامتگاه‌های بوم گردی استان در روستاهای هدف گردشگری همچون پالنگان، دولاب، گلین، سلین و بلبر قرار دارد.

این روستاها علاوه بر تابستان در فصل‌های سرد سال هم پذیرای مسافران و گردشگران هستند.