دبیر علمی سومین کنفرانس بین المللی "اینترنت اشياء و کاربردها":

 سرمایه گذاری علمی و فنی در حوزه اینترنت اشیاء می‌تواند باعث ایجاد مشاغل نو شود

به گزارش پایگاه خبری ربیع، دبیر علمی سومین کنفرانس بین المللی “اینترنت اشیاء و کاربردها” در دانشگاه اصفهان، گفت: بیش از ۱۰۰مقاله علمی به دبیرخانه این کنفرانس ارسال شده است که حدود ۴۰درصد مقالات پذیرفته و در قالب پوستر و سخنرانی ارائه می‌شود.   بهروز شاهقلی، در نشست خبری سومین کنفرانس بین‌المللی “اینترنت اشیا و کاربردها” […]

 سرمایه گذاری علمی و فنی در حوزه اینترنت اشیاء می‌تواند باعث ایجاد مشاغل نو شود

به گزارش پایگاه خبری ربیع، دبیر علمی سومین کنفرانس بین المللی “اینترنت اشیاء و کاربردها” در دانشگاه اصفهان، گفت: بیش از ۱۰۰مقاله علمی به دبیرخانه این کنفرانس ارسال شده است که حدود ۴۰درصد مقالات پذیرفته و در قالب پوستر و سخنرانی ارائه می‌شود.

  بهروز شاهقلی، در نشست خبری سومین کنفرانس بین‌المللی “اینترنت اشیا و کاربردها” در دانشگاه اصفهان، اظهار کرد: دانشجویان مختلف از حدود ۲۰ دانشگاه در سراسر کشور به همراه مهمانان خارجی از کشورهای مختلف در این کنفرانس شرکت خواهند کرد.

وی با بیان اینکه اینترنت اشیاء فناوری نوظهور و در حال گسترش است، تصریح کرد: اینترنت اشیاء فناوری مدرنی است که در آن برای هر شیئی قابلیت ارسال داده و یا دریافت فرامین ازطریق شبکه‌های ارتباطی فراهم می‌شود.

دبیر علمی سومین کنفرانس بین المللی “اینترنت اشیاء و کاربردها” با اشاره به نوپایی این حوزه گفت: سرمایه گذاری علمی و فنی در این حوزه می‌تواند باعث ایجاد مشاغل نو شود. تحقیقات علمی در این حوزه در ایران و جهان به سرعت در حال رشد است.

شاهقلی خاطرنشان کرد: برگزاری کنفرانس های علمی در این حوزه کمک می کند که اطلاعات به روز در زمان مناسب در اختیار اهل فن قرار داده شود.

دبیر علمی سومین کنفرانس بین المللی “اینترنت اشیاء و کاربردها” توسعه تجهیزات سنسوریک و رباتیک را عامل ارتباط تنگاتنگ اینترنت اشیا دانست و گفت: این مفهوم روز به روز در حال گسترش است. از این رو برگزاری کنفرانس های علمی برای آگاهی افراد و مجامع علمی از پیشرفت های روز دنیا در حوزه آی تی از اهمیتی ویژه برخوردار است.

شاهقلی ورود علوم انسانی و همکاری رسانه ای را در افزایش آگاهی عمومی مهم دانست و افزود: این همکاری نقش مهمی در ارائه این مفهوم درجامعه دارد. در حال حاضر پژوهشگاه فناوری اطلاعات و ارتباطات کشور طرحی با نام “اینترنت اشیا ملی” در دستور کار گذاشته و در حال کار است.

وی در خصوص حوزه امنیت در آی او تی گفت: دانشگاه اصفهان جز معدود دانشگاه هایی است که در حوزه امنیت دانشجو می پذیرد. ۳۰درصد مقالات ارسال شده به دبیرخانه این کنفرانس نیز در خصوص مباحث امنیت اینترنت اشیا بوده است.