به گزارش پایگاه خبری ربیع، به نقل از فارس، محمود پهلوان‌زاده امروز در گفت‌وگو با خبرنگار ما در خصوص ساعات کار نانوایان در ماه مبارک رمضان اظهار کرد: روال کاری نانوایی‌هایی که با نرخ دولتی، نان می‌فروشند در ماه مبارک رمضان همچون بقیه ماه‌های سال است.

رئیس صنف نانوایان استان اصفهان در پاسخ به این سؤال که چرا در ماه مبارک رمضان نیز صبح‌ها نانوایان به طبخ نان می‌پردازند، تصریح کرد: نانوایی‌ها باید در طول روز میزان نان مشخصی را طبخ کرده و به مشتریان خود بفروشند و با تغییر ساعات پخت، این زمان‌بندی از تعادل خارج می‌شود.

وی همچنین ادامه داد: تعداد نانوایی‌ها در سطح شهر بالاست و این فضای رقابتی باعث شده تا نانوایان ناچار باشند برای حفظ مشتریان خود، میزان تولید خود را کاهش ندهند.