هر زمانی که هوس شیرینی کردید یا اگر عادت به مصرف تنقلات دارید، خرما را انتخاب کنید؛ زیرا این خوراکی از شیرینیهای دیگر سالمتر و مغذیتر است.
به گزارش کیمیای وطن، خرما حاوی منیزیم، مس، منگنز
پتاسیم، فسفر، آهن، سولفور، کلسیم و روغن طبیعی است. مصرف شیره خرما برای تسریع دوره نقاهت به بیمار توصیه میشود؛ اما همانند بقیه مواد غذایی باید تعادل مصرف
را حفظ کرد تا ضرری به بدن نرسد.
به نوشته سایت PREVENTION، جدا از بسیاری از مزایای دیگر خرما ، این میوه همچنین مانع از بروز سرطان معده میشود. باز کردن روزه با خرما مانع خوردن بیش از حد میشود؛ اما خاصیتهای دیگر آن:
قلب سالم: خرما از سلامت قلب محافظت میکند. شب آن
را خیس و صبح ناشتا مصرف کنید.
سطح انرژی: برای به دست آوردن انرژی و افزایش میل جنسی خرما، شیر و عسل را با هم مخلوط و مصرف کنید.
کلسترول: این میوه میتواند کلسترول مضر را به حداقل برساند و رگها را سالم نگه دارد.
مدیریت وزن: از آنجا که خرما احساس سیری ایجاد میکند
کسانی که میخواهند وزن کم کنند، میتوانند آن را به عنوان اسنک مصرف کنند. از آنجا که کالری زیادی دارد، باید در مصرف آن احتیاط کرد؛ مگر اینکه قصد اضافه وزن داشته
باشید .
جلوگیری از اسهال: پتاسیم موجود در خرما از اسهال جلوگیری میکند و با معده سازگاری دارد.
دریافت آهن: خرما منبع عالی آهن است و آهن برای گلبولهای قرمز مفید است. زنانی که کمخونی دارند حتما خرما بخورند.
کاهش دهنده فشار خون: بیماری فشار خون
را میتوان با مصرف خرما تحت کنترل قرار داد. کافی است در طول روز ۴- ۳ عدد خرما مصرف کنید. مشرق
روزانه خرما مصرف کنید
هر زمانی که هوس شیرینی کردید یا اگر عادت به مصرف تنقلات دارید، خرما را انتخاب کنید؛ زیرا این خوراکی از شیرینیهای دیگر سالمتر و مغذیتر است. به گزارش کیمیای وطن، خرما حاوی منیزیم، مس، منگنز پتاسیم، فسفر، آهن، سولفور، کلسیم و روغن طبیعی است. مصرف شیره خرما برای تسریع دوره نقاهت به بیمار توصیه […]