حجت الاسلام و المسلمین محمد قطبی به همراه معاونین دفتر تبلیغات اسلامی اصفهان با حضور در منزل شهدای مدافع حرم وابسته به دفتر تبلیغات اسلامی، ضمن تجلیل از ایمان، مجاهدت، رشادت و معرفت والای شهدا و صبر و استقامت خانواده‌های معظم شهیدان، آنان را مایه افتخار و مباهات برای دفتر تبلیغات اسلامی اصفهان دانستند.

 

به گزارش روابط عمومی دفتر تبلیغات اسلامی اصفهان حجت الاسلام و المسلمین محمد قطبی رییس دفتر تبلیغات اسلامی اصفهان به همراه  به همراه معاونین خود با حضور در منزل شهید جمشیدیان با خانواده چهار تن از این شهداء که همسران ایشان از دانش پژوهان مؤسسه آموزش عالی حوزوی مجتهده امین(ره) وابسته به دفتر تبلیغات اسلامی اصفهان بودند در فضایی صمیمی با آنها گفتگو کرد.

 

در ابتدای این دیدار حجت الاسلام و المسلمین علی اکبر صافی سرپرست مؤسسه آموزش عالی حوزوی مجتهده امین(ره) با اشاره به آیه شریفه ۱۶۹ از سوره آل عمران که خداوند می فرماید: «وَلَاتَحسَبَنَّ الَّذینَ قُتِلُوا فِی سبیلِ اللّهِ أَمواتاً بَلْ أَحیاءٌ عِندَ رَبِّهِمْ یرزقونَ»، «و مپندارید آن کسانی را که کشته شده اند در راه خدا مرده اند، بلکه زنده اند و نزد پروردگارشان روزی می خورند» شهدای مدافع حرم را مصداق بارز این آیه برشمرد.

 

وی در این دیدار به بیانات مقام معظم رهبری(مدظله العالی) در رابطه با شهدای مدافع حرم اشاره کرد که ایشان می فرمایند: «حقیقتاً هم شهدای شما، هم خانواده‌ها، ‌پدران، مادران و فرزندان آنان، حق بزرگی بر گردن همه ی ملت ایران دارند. این شهدا امتیازاتی دارند؛ یکی این است که اینها از حریم اهل بیت در عراق و سوریه دفاع کردند و در این راه به شهادت رسیدند.»

 

حجت الاسلام و المسلمین صافی به ویژگی های دیگر شهدای حرم در کلام مقام معظم رهبری (مدظله العالی) اشاره کرد که ایشان می فرمایند: «امتیاز دوم این شهدای شما این است که اینها رفتند با دشمنی مبارزه کردند که اگر اینها مبارزه نمیکردند، این دشمن می‌آمد داخل کشور… اگر جلویش گرفته نمیشد، ما باید اینجا در کرمانشاه و همدان و بقیه‌ی استانها با اینها میجنگیدیم … امتیاز سوم هم این است که اینها در غربت به شهادت رسیدند. این هم یک امتیاز بزرگی است.»

 

وی در ادامه به معرفی خانواده های شهدای مدافع حرم پرداخت و گفت: حضور خانواده های این شهدا در بین دانش پژوهان مؤسسه آموزش عالی حوزوی مجتهده امین(ره) وابسته به دفتر تبلیغات اسلامی اصفهان مایه مباهات و افتخار است.

 

 

انس با قرآن، علاقه غیر قابل وصف به حضرت زهرا (سلام الله علیها) و التزام به ولایت فقیه از شاخصه های بارز شهید موسی جمشیدیان

در ادامه این دیدار همسر شهید موسی جمشیدیان از طلاب سطح سه مؤسسه آموزش عالی حوزوی مجتهده امین(ره) در وصف همسر شهیدش چنین می گوید: از ویژگی های بارز شهید انس با قرآن بود تا آنجا که ملزم بودند هر روز صبح ها قبل از رفتن به محل کار خویش قرآن کریم را باز نموده و قرائت نماید و در آیات الهی تأمل کند و بدون اینکه کسی حتی پدر و مادر ایشان بدانند دوازده جزء از قرآن کریم را حفظ کردند.

 

وی از خاطرات انس شهید با قرآن می گوید: در یکی از روزها که مشغول تلاوت و تأمل در قرآن بودند مرا صدا زدند و گفت به این آیه بنگر آیه ۱۰ از سوره صف که خداوند می فرماید: «یَآ أَیُّهَا الَّذِینَ آمَنُواْ هَلْ أَدُلُّکُمْ عَلَى‏ تِجَارَهٍ تُنجِیکُم مِّنْ عَذَابٍ أَلِیمٍ  تُؤْمِنُونَ بِاللَّهِ وَرَسُولِهِ وَتُجَاهِدُونَ فِى سَبِیلِ اللَّهِ بِأَمْوَالِکُمْ وَ أَنفُسِکُمْ ذَ لِکُمْ خَیْرٌ لَّکُمْ إِن کُنتُمْ تَعْلَمُونَ»، «اى کسانى‏که ایمان آورده‏اید، آیا شما را بر تجارتى که از عذاب دردناک (قیامت) نجاتتان دهد، راهنمایى کنم؟ به خدا و رسولش ایمان آورید و با اموال و جان هایتان در راه خدا جهاد کنید که این براى شما بهتر است اگر بدانید» من از خدا می خواهم که من هم از مصادیق این آیه باشم و دعایش این بود «اللّهم اخْتِمْ لَنَا بِالسَّعَادَهِ والشَّهَادَهِ».

 

همسر شهید به دیگر ویژگی های شهید اشاره کرد و گفت: ایشان به نماز اوّل وقت آن هم به جماعت اهتمام  خاصی داشت  و همچنین التزام  ویژه ای به ولایت فقیه داشت و همیشه پیگیر سخنان مقام معظم رهبری(مدظله العالی) بود و همچنین علاقه غیرقابل وصف شهید به حضرت زهرا(سلام الله علیها) داشت تا حدی که همیشه ایشان را با لفظ مادرم خطاب می کرد و همیشه می گفت از خدا می خواهم به من سه دختر عطا کند و نام هر سه را فاطمه خواهم گذاشت و همچنین نظم ایشان در امور را می توان از شاخصه های بارز این شهید بر شمرد.

 

 

حاضر نیستم لحظه ای درد فراق دوری از شهید را با تمام لحظات عمر قبل ازشهادت ایشان عوض کنم

در بخش دوم این دیدار همسر شهید کمیل قربانی از خاطرات اش با شهید می گوید: شهدا شباهت های زیادی به همدیگر دارند مثلاً اهل ذکر و مناجات بودن و انس با قرآن از ویژگی های مشترک بین شهداست اما هر کسی به دید خود شهیدش را وصف می کند، شهید قاسمی نیز با قرآن مأنوس بود و حافظ قرآن بودند چرا که در جلسه خواستگاری از شرط بنده به عنوان مهریه که حفظ قرآن بود یکه خورد و پس از قبول آن به این امر اهتمام ورزید و در تمام لحظات و در فراغت به مرور قرآن کریم مشغول بود.

 

وی در ادامه گفت: شهید از تواضع  و محبت  عجیبی  نسبت به خانواده برخوردار بود و همیشه در امور منزل کمک کار بنده و خانواده بودند. وی معتقد است محبت ایشان که نشان از ایمان ایشان بود و وابستگی بیشتری به دنبال داشت تا حدی که حاضر نیستم لحظه ای شیرینی پس از عقدم را با تمام لحظات قبل از عقدم عوض کنم و همچنین حاضر نیستم لحظه ای درد فراق از شهید را به تمام  لحظات عمرم قبل از شهادت ایشان عوض کنم.

 

با تمام وجود در خدمت به خلق بود

در بخش سوم این دیدار همسر شهید محسن حیدری از مهمان نوازی شهیدشان می گوید و خدمت به خلق را از ویژگی های بارز ایشان ذکر می کند و می گوید: خدمت به خلق از  هر جنبه اش، مادی، محبتی، معنوی، دوست یا غریبه، همسایه و… آن هم در نهان که نشان از خلوص نیت او بود. همه از شاخصه های شهید بود .

 

وی درادامه افزود: درسی که امروز از شهدا می توان گرفت توجه به خواسته ی شهداست که اینان از تمام عشق شان نسبت به زن و فرزند گذشتند تا ولایت فقیه حفظ شود و ما باید ادامه دهنده راه ایشان باشیم.

 

لازم به ذکر است همچنین در این دیدار از خانواده محترم شهید روح الله محرابی نیز تجلیل شد و در پایان این دیدار صمیمانه و روحانی ضمن قرائت سپاس نامه با تقدیم هدایا از همسران و فرزندان شهدای مدافع حرم تقدیر به عمل آمد.