مواد لازم

  • موز: ۱ عدد
  • عسل: مقداری
  • انجیر: ۱۵ عدد
  • خرما: ۱۰ عدد
  • بستنی: تقریبا ۳۵۰ گرم
  • گردو: ۶ عدد
  • پسته: ۵۰ عدد
  • شیر: نیم لیتر
  • کاکائو: ۱ قاشق غذا خوری

دسرهای ایرانی برای سفره‌های ایرانی

 

طرز تهیه

۱. ابتدا انجیر را بمدت چند ساعت داخل اب می‌ریزیم تا خیس بخوره. هسته خرما رو جدا کنید.

۲. بستنی/خرما/انجیر/پسته/گردو/کاکائو را داخل مخلوط کن میریزیم. بعد شیر رو اضافه کرده و مخلوط می‌کنیم. مایع اصلی معجون اماده شده.

۳. برای تزیین میتونید از انواع کمپوت/ژله/ انواع اجیل و … کمک بگیرید.

۴. در نهایت عسل رو اضافه می‌کنیم. زرده‌ی تخم مرغ هم می‌تونید داخل مواد اصلی قرار بدید.

۵. خیلی از مغازه‌های ویتامین فروشی از زرده هم استفاده میکنند.