مواد لازم

  • شیر: ۲/۳ پیمانه
  • پوره لبو: ۱/۲ پیمانه
  • خامه پاکتی صورتی: ۱ عدد
  • شکر: ۴ تا ۶ قاشق سوپ خوری سر پر
  • پودر ژلاتین: ۳ قاشق چای خوری سر پر
  • آب: ۱/۴ پیمانه
  • شکر: ۲ تا ۳ قاشق سوپ خوری (برای پخت لبو)

دسرهای ایرانی برای سفره‌های ایرانی

طرز تهیه

۱. پودر ژلاتین و آب را روی بخار آب کتری بگذارید تا شفاف و بیرنگ شود. لبو‌ها را با آب بپزید. وقتی پخته شد، شکر را اضافه کنید و بگذارید آب لبو کمی غلیظ شود.

۲. بعد از سرد شدن لبو را کامل با گوشتکوب برقی یا آسیاب برقی پوره کنید. پوره، خامه و شکر را با دور کُند همزن مخلوط کنید تا شکر حل شود. سپس شیر و آب لبو را که غلیظ و مثل سس شده اضافه کنید و هم بزنید. حواس تان باشد زیادی هم نزنید که کف می‌کند.

۳. بعد ژلاتین حل شده را که ولرم شده، اضافه کنید و هم بزنید. سپس در قالب مورد نظر که چرب شده بریزید و شش ساعت در یخچال بماند تا آماده شود. بعد با خامه فرم گرفته و سس لبو تزیین کنید. (سس بعد از جوشیدن آب لبو و غلیظ شدن حاصل می‌شود.)

نکته

  • مقدار شکر به خودتان بستگی دارد. اگر لبو و آب لبو خیلی شیرین است شکر کمتری اضافه کنید. اگر شیرین نیست شکر بیشتری بریزید.
  •  می‌توانید چهار قاشق سوپ خوری خامه یا یک پاکت کامل بریزید.