مواد لازم برای تهیه ادویه پلو تبریز با مرغ

  • سینه مرغ ۲ تکه
  • برنج ۳ پیمانه
  • پیاز ۱ عدد
  • هویج ۲ عدد
  • ادویه پلویی ۲ ق غذا خوری
  • پودر گل محمدی ۱ ق چای خوری
  • زعفران دم کرده به مقدار لازم
  • نمک، زردچوبه، دارچین، فلفل سیاه به مقدار لازم

طرز تهیه ادویه پلو تبریز

مرحله اول: آماده سازی مرغ

ابتدا مرغ ها را شسته و بگذارید سپس داخل قابلمه ریخته و با مقداری آب بگذارید به مدت ۵ دقیقه بجوشد تا خون آبه آن خارج شود سپس از داخل قابلمه خارج کنید و داخل آبکش قرار دهید.

مرحله دوم: پخت مرغ

پیاز را پوست بگیرید و خلالی یا نگینی ریز خرد کنید و داخل قابلمه به همراه کمی زردچوبه تفت دهید تا سبک شود در ادامه مرغ ها را داخل تابه ریخته و به همراه کمی زعفران و نمک فلفل سیاه خوب تفت دهید تا کمی طلایی شود.

مرحله سوم: پخت مرغ

در ادامه هویج را خرد کرده و به مواد مرغ اضافه کنید و روی مرغ ها آب بریزید و بگذارید با حرارت ملایم پخته و آبش کشیده و غلیظ شود.

مرحله چهارم: تهیه ادویه پلو

برنج را بگذارید تا خیس بخورد سپس روی حرارت قرار داده و اجازه دهید تا پخته شود سپس کف روی برنج را بگیرید و آبکش کنید. کف قابلمه مورد نظر مقداری روغن ریخته تا داغ شود سپس کمی برنج و پودر محمدی و دارچین و ادویه پلویی و تکه های مرغ را بریزید و روی مواد مجدد برنج و در انتها روی برنج دوباره کمی دارچین و ادویه پلویی و گل محمدی ریخته و برای ۴۵ دقیقه بگذارید تا ادویه پلو دم بکشد در انتها کمی روغن یا کره و زعفران روی برنج ریخته سپس به همراه سالاد یا سبزی سرو کنید. نوش جان

نکات کلیدی در تهیه ادویه پلو تبریزی با مرغ

  1. می توانید از ران مرغ یا گوشت خورشتی نیز استفاده کنید.
  2. به دلخواه می توانید سبزیجات بیشتری مثل فلفل دلمه یا سیب زمینی نیز اضافه کنید.
  3. می توانید مقداری از آب مرغ را داخل برنج بریزید.
  4. به دلخواه می توانید کمی رب نیز به مواد ادویه پلو اضافه کنید.