طرز تهیه برگه زردآلو

 

تبلیغ
خرید ماسک 3 بعدی ( فست ماسک ) 4لایه با تخفیف ویژه

خرید ماسک ۳ بعدی ( فست ماسک ) ۴لایه با تخفیف ویژه

مشاهده

مواد لازم برای تهیه برگه زردآلو در منزل

  • زردآلو ۲ کیلوگرم
  • آب ۵ پیمانه
  • شکر ۲ پیمانه
  • جوهر لیمو ۱ ق چای خوری

طرز تهیه برگه زردآلو به شکل بازاری بدون فر

مرحله اول: آماده سازی

ابتدا زرد آلو ها را خوب بشورید و از وسط به دو نیم کنید سپس هسته زردآلو را خارج کنید و داخل آبکش بریزید و اجازه دهید تا خشک شود.

مرحله دوم: تهیه شربت

آب و شکر را داخل یک ظرف با گنجایش مناسب بریزید و هم بزنید تا دانه های شکر کمی حل شود سپس روی حرارت قرار دهید تا بجوشید و دانه های شکر ذوب شود.

مرحله سوم: افزودن زردآلو

در ادامه جوهر لیمو را نیز به شربت اضافه کنید و بگذارید ۵ دقیقه دیگر بجوشد سپس برگه ها زردآلو را اضافه کنید و اجازه دهید زردآلو ۴ دقیقه داخل شربت بجوشد و مرتب هم بزنید سپس شعله را خاموش کنید و اجازه دهید به مدت ۴ دقیقه برگ ها داخل شیره بماند.

مرحله چهارم: خشک کردن برگه زردآلو خانگی

زردآلو را از شیره خارج کنید و داخل یک آبکش بریزید و بگذارید شربت اضافی آن خارج شود سپس از قبل سینی فلزی را آماده کنید و برگه ها را مرتب با کمی فاصله از هم داخل سینی بچنید سپس به مدت ۳ روز مقابل آفتاب قرار دهید تا نرم و شیشه ای شود دقت کنید در طول این ۳ روز آنها را زیر و رو کنید و نگذارید زیاد جلو آفتاب بماند وگرنه سیاه و خشک می شود.نوش جان

نکات کلیدی در تهیه برگه زردآلو خانگی

  1. برگه زرد آلو را داخل زیپ کیپ ریخته و در یخچال یا فریرز نگهداری کنید.
  2. باتوجه به آفتاب و شدت آن زردآلو را چک کنید شاید زودتر یا کمتر طول بکشد.
  3. زمانی که زردآلو ها را داخل شیره می ریزید روی هم نباشند کم کم بریزید تا شیره جذب هم برگه ها شود.
  4. از زردآلوهای سفت و زرد رنگ استفاده کنید زردآلو له ممکن است سیاه شود.
  5. جوهر لیمو را حذف نکنید.