مواد لازم :

  • عدس : ۱ فنجان عدس
  • سیب زمینی : ۱ عدد
  • پیاز : ۱ عدد
  • رب گوجه : ۲ ق غ
  • شنبلیه خشک : ۱ ق م
  • رشته پلویی : ۱ لیوان
  • نمک ، فلفل و زرد چوبه : به میزان لازم
  • آبغوره : به میزان لازم

طرز تهیه اشکنه عدس

ابتدا برای اینکه نفخ عدس را از بین ببریم آن را چند ساعت در آب خیس دهید و طی آن چند بار آب آن را عوض کنید.

سپس پیاز ها را به صورت نگینی خرد کنید و در مقداری روغن تفت دهید.در حین تفت زردچوبه را به آن اضافه کنید و به مدت یک دقیقه زرد چوبه را تفت دهید.عدس ها را آبکش کنید و داخل پیاز داغ کمی تفت دهید. مقداری آب به آن اضافه کنید و اجازه دهید تا عدسها نیم پز شوند.سیب رمینی ها را در ابعاد کوچک خرد کنید و به همراه به بقیه مواد اضافه کنید.

بعد از پخت کامل سیب زمینی ها و عدس ها ، رشته پلویی خرد شده را به همراه ۲ قاشق غذاخوری رب گوجه فرنگی ، نمک و فلفل داخل اشکنه عدس بریزید و اجازه دهید تا غلیظ شود. در آخر هم در صورت تمایل به آن به مقدار دلخواه آبغوره اضافه کنید.