به گزارش پایگاه خبری ربیع، امروز روز میلاد باسعادت بانوی باکرامت اهل بیت حضرت معصومه (س) است.این اتفاق فرخنده با آغاز دهه کرامت مصادف شده ،دهه ای که از عطر نام خواهر و برادری همچون حضرت معصومه (س) و حضرت رضا(ع) سرشار از معنویت و شادی و سرور می شود، اما امروز به مناسبت تولد این بانوی پاکدامن روز دختر نامگذاری شده تا بهانه ای شود برای ارج نهادن به جایگاه ویژه دختران این سرزمین که با عفت و پاکدامنی عجین شده اند.

دختران در نظر خداوند از نگاه ویژه ای برخوردارند و هدیه الهی نامیده می شوند.دختران نغمه شورانگیز خداوند اند.گویی پروردگار هر چه رحمت و مهربانی ست، به دلیل آفرینش دختر بر این دنیا ارزانی کرده است.دختر همچون گلی خوشبو باران رحمت را بر سر خانه نازل می کند ،و به برکت وجودش شادی و شور و نشاط خاصی در خانه و خانواده حاکم می شود ،و زمان با بودنش در حصار آرامش و شعف می گذرد.دختر وزنه متانت و وقار را با شانه هایش حمل کرده تا وجودش از هر گزندی در امان باشد.

دختر همدمی است که تکرار نمی شود و تکیه گاهی است که محبت از او سرچشمه می گیرد. اگر دختر در این دنیا آفریده نمی شود دنیا جای ماندن نبود.آری خداوند این رحمت را به هر کسی که بخواهد هدیه می کند و در رحمت بر او باز می شود.داشتن دختر به قدری باارزش است که حتی در روایات اشاره شده ،برای دختر دارشدن خالصانه از درگاه حق طلب کنید .

اسلام بود که توانست به نام و وجود دختر معنایی دیگر ببخشد که در سایه سار دین الهی شخصیت و ارزش پیدا کند، چرا که در دوران ما قبل اسلام آنچنان تحقیر می شد که با نگاهی از روی جهل و نادانی به او نگریسته می شد، اما تاریخ این حقیقت را در خود ثبت کرد، که پیامبر اکرم (ص) با رسالتی که بر عهده داشت نگاه مردم غرق شده در جهل و خرافات را به جایگاه دختر تغییر دهد.

رسول حق (ص)درباره ارزش دختر داشتن فرمود : بهترین فرزندان شما دختران هستند.از این رو محبت و احترام حضرت محمد (ص) به دخترش حضرت فاطمه (س) همگان را به حیرت وا می داشت . اگر بگوییم رسول اکرم (ص)بنیان گذار تکریم دختران بودند اشتباه نکرده ایم.

آری رحمت للعالمین بود که گوهری همچون حجاب و عفت را به دختران آموخت تا همیشه با چنین صدفی گرانبها باشند و از نگاه نامحرمان حفظ شوند.

هر دختری که به دنیا می آید رسالتی دارد تا در مسیر بندگی و عبودیت پرورش یافته و در دامن او نسلی با ایمان تربیت شود.

از وصف جایگاه دختران هر چه بگوییم کم است اما آنچه که در حال حاضر اهمیت دارد، نشانه گرفتن دختران سرزمینمان از سوی دشمنان برای فاصله گرفتن از حجاب است که یقینا با آگاهی و تذکر مهربانانه می توان این نقشه شوم دشمنان این آب و خاک را نقشه بر آب کرد.بنابراین باید در این مسیر با حسی توام از دوستی و مودت بر قلب های دخترانمان تسلط یابیم.