به گزارش پایگاه خبری ربیع از اصفهان ،دبیر ستاد مدیریت بحران شهرضا گفت: مانور امداد و نجات در برابر زلزله در شهرضا با حضور بیش از ۲۵۰ نیروی امدادی و ۵۰ خودروی امداد و نجات انجام شد.

داریوش بهرامی صبح امروز در ستاد مدیریت بحران شهرضا گفت: مانور امداد و نجات در برابر زلزله در شهرضا برگزار شد که در آن از توان بیش از ۲۵۰ نیروی امدادی و ۵۰ دستگاه خودروی امدادی استفاده‌ شد.

وی با اشاره به برگزاری کارگاه جست‌وجو و نجات هلال‌احمر در مجاورت این مانور، اظهار کرد: در بخش امداد جاده‌ای این مانور نیز دستگاه‌های اورژانس، هلال‌احمر و آتش نشانی دخیل‌ بودند که اقداماتی از قبیل اسکان اضطراری آسیب‌دیدگان و حمایت روانی از آن‌ها انجام‌ ‌شد.

دبیر ستاد مدیریت بحران شهرضا افزود: شبکه بهداشت در این مانور اقدامات تخصصی در زمینه بهداشت محیطی انجام‌ داد و حلقه امنیتی مورد نیاز نیز توسط بسیج، سپاه و نیروی انتظامی تشکیل شد تا توان این دستگاه‌ها نیز در این مانور سنجیده‌ شود.

بهرامی با اشاره به وظایف سازمان‌های خدمت‌رسان در طول این مانور، گفت: از جمله اقدامات صورت گرفته توسط ادارات و ارگان‌های خدمت‌رسان در طول در این مانور می‌توان به تامین آب آشامیدنی توسط اداره آبفا، تامین پرت‌های ارتباطی و اینترنت توسط اداره مخابرات و تامین علائم هشدار‌دهنده و امنیت ترافیکی منطقه اشاره‌ کرد.

وی با بیان اینکه این مانور حالت آماده‌باش جنوب استان اصفهان بود، خاطر نشان‌ کرد: مرکز مدیریت بحران شهرضا به عنوان معین شهرستان‌های دهاقان، آباده سمیرم و مبارکه است و با هدف استقرار ستاد سوانح و حوادث غیرمترقبه در شهرستان ایجاد شده‌ است.

دبیر ستاد مدیریت بحران شهرضا افزود: بودجه‌ای باید از سوی استان برای نصب و راه‌اندازی بی‌سیم‌های ادارات که یک نیاز است اختصاص یابد تا در صورت بروز حادثه ارتباط برقرار شود.

بهرامی با اشاره به تهیه بانک اطلاعاتی نیروهای امدادی در شهرضا، گفت: از جمله اقدامات ستاد مدیریت بحران شهرضا بازدید دوره‌ای از ادارات و اماکن عمومی در زمینه ایمنی ساختمان، اتاق آماده عملیات یا بحران، کپسول‌های اطفای حریق است.

بهرامی  تشکیل اتاق آماده عملیات در ادارات شهرستان و روستاها را بسیار مهم ارزیابی‌ و اظهار کرد: طرح خطرپذیری صنایع و کارخانه‌های تولید مواد شیمیایی و صنعتی در شهرک صنعتی رازی، سپهرآباد، صنایع کارگاهی امیرکبیر باید توسط هیئت امنا و مدیریت شهرک‌های صنعتی، شهرداری و اداره صنعت، معدن و تجارت تهیه شود.

وی با اشاره به لزوم تمهید زمینی برای اسکان در مواقع اضطراری، تصریح‌ کرد: بانک جامع خطوط لوله‌کشی، آب، برق، گاز و مخابرات و نقاط حساسی مانند مراکز نظامی توسط شهرداری در حال تهیه‌ است تا در مواقع بحرانی با مشکلی در این زمینه روبرو نباشیم.