به گزارش پایگاه خبری ربیع، رئیس دانشگاه علوم پزشکی اصفهان درخصوص ورود بقایای هورمونی و آنتی بیوتیک ها از واحدهای دامی و حوضچههای پرورش ماهی به حوضه آبریز زاینده رود بویژه در بالادست هشدار داد.
طاهره چنگیز در کارگروه سلامت و امنیت غذایی استان با تأکید بر اصلاح فرآیند تصفیه فاضلاب در اصفهان گفت: این موضوع آلودگی آنتی بیوتیکی آب را به همراه دارد.
وی با بیان اینکه افزایش اُزن زنی به کاهش این آلایندهها کمک میکند افزود: شبکه بهداشتی ما برای آب آشامیدنی شاخصهایی همچون بار میکروبی را اندازه گیری میکند و لازم است نهادهای مرتبط مثل شرکت آب و فاضلاب این عناصر موجود در آب را اندازه گیری کنند.
معاون سیاسی امنیتی و اجتماعی استاندار اصفهان هم در این نشست صنعتی شدن جوامع را در افزایش آلایندههای محیطی مؤثر دانست و گفت: در هماهنگ سازی جامعه با واقعیتهای آن دچار عقب افتادگی شدهایم.
حیدر قاسمی خواستار تشکیل کمیتهای برای موضوع آب در زیر مجموعه این کارگروه شد و افزود: لازم است درکوتاهترین زمان، بازدید میدانی از وضعیت و شرایط حریم رودخانه صورت گیرد تا از ورود آلایندههای غیرمجاز گرفته شود.
تعدادی از اعضای کارگروه سلامت و امنیت غذایی استان هم فعالیت واحدهای پرورش ماهی در حریم زاینده رود را ممنوع اعلام کردند و خواستار جلوگیری از ادامه فعالیت آنها شدند.