مواد لازم

حلوای پسته

۱۰
مواد اصلی
آرد سفید (۱۵۰ گرم)
۱ لیوان
پودر پسته
۱/۲ لیوان
روغن جامد(۵۰ گرم)
۱ لیوان
پودر قند (۱۹۰ گرم)
۱/۲ لیوان
کره
۵۰ گرم
گلاب
۲ قاشق غذا خوری
پودر هل
۱/۲ قاشق چای خوری
کلمات کلیدی

حلوای پسته

طرز تهیه

حلوای پسته

درجه سختی
زمان تهیه ۲۰

دقیقه
زمان پخت ۶۰

دقیقه
۱
آرد رو الک کردم و روی حرارت بسیار ملایم قرار دادم و ده دقیقه تفت دادم تا خامی آرد گرفته بشه . تغییر رنگ نده .بعد روغن و کره رو اضافه کردم و یه کوچولو حدود یه دقیقه هم با هم تفت دادم .
۲
تابه رو از حرارت برداشتم و باافاصله پودر قند و پودر پسته رو ریختم و مخلوط کردم و گلاب و پودر هل رو هم ریختم و مخلوط کردم . کمی موادمون پودری هستش نگران نباشین . حتی می تونین برای اینکه یکدست مخلوط بشه توی میکسر یا چرخ گوشت هم بریزین .
۳
من رنگ خوراکی نریختم خواستین می تونین برای خوش رنگ شدنش چند قطره بریزین .
۴
بعد همون طور که حلوا گرم بود داخل قالب سیلیکونی های ریز ریختم و با پشت قاشق صاف کردم یه ربع تا بیست دقیقه فریزر قرار دادم و بعد از قالب بیرون آوردم .
۵
پودر پسته رو خودتون هر طور بخواین می تونین تهیه کنین . من خلال پسته رو آسیاب کردم .