اخبار نهادها و سازمان‎ها » اصفهان » تولیدی » رپرتاژ آگهی
کد خبر : 1031099
چهارشنبه - 8 شهریور 1402 - 14:17
معاون برنامه‌ریزی و توسعه سرمایه انسانی شهرداری اصفهان عنوان کرد:

حضورشهرهای خواهرخوانده اصفهان و۱۰۰ شرکت دانش‌بنیان درنمایشگاه فن نما/در مهرماه و به مدت دو روز نمایشگاه ملی فناوری و نوآوری «فن‌نما» دراصفهان برگزارمیشود

با هدف ایجاد ارتباطات اقتصادی در زیست‌ بوم فناوری در مقوله‌های محیط زیست، کشاورزی ، امنیت غذایی، نفت، گاز و پتروشیمی، صنعت ساختمان، صنایع خلاق، ماشین‌سازی، صنعت فولاد، سلامت و فناوری‌های زیستی نخستین نمایشگاه ملی فناوری و نوآوری «فن‌نما» از ۱۰ تا ۱۲ مهر امسال در اصفهان برگزار میشود.

حضورشهرهای خواهرخوانده اصفهان و۱۰۰ شرکت دانش‌بنیان درنمایشگاه فن نما/در مهرماه و به مدت دو روز نمایشگاه ملی فناوری و نوآوری «فن‌نما» دراصفهان برگزارمیشود

زهرا نصیری

به گزارش پایگاه خبری ربیع، با هدف ایجاد ارتباطات اقتصادی در زیست‌ بوم فناوری در مقوله‌های محیط زیست، کشاورزی ، امنیت غذایی، نفت، گاز و پتروشیمی، صنعت ساختمان، صنایع خلاق، ماشین‌سازی، صنعت فولاد، سلامت و فناوری‌های زیستی نخستین نمایشگاه ملی فناوری و نوآوری «فن‌نما» از ۱۰ تا ۱۲ مهر امسال در اصفهان برگزار میشود.

معاون برنامه‌ریزی و توسعه سرمایه انسانی شهرداری اصفهان با بیان اینکه باید به سمت ارتباطات و تعاملات راهبردی با ذی‌نفعان کلیدی حرکت کنیم، گفت: دعوت از شهرهای خواهرخوانده اصفهان برای حضور در این نمایشگاه و حضور ۱۰۰ شرکت دانش‌بنیان از رخدادهای مهم این نمایشگاه است.

سعید ابراهیمی، با اشاره به اینکه نمایشگاه فن نما از دهم تا دوازدهم مهرماه در محل نمایشگاه‌های بین المللی برگزار می‌شود و طبق برنامه‌ریزی‌ها، همزمان با جایزه مصطفی به دانشمندان در این حوزه جوایزی اعطا میشود افزود:
ما باید به سمت ارتباطات و تعاملات راهبردی با ذی‌نفعان کلیدی حرکت کنیم، مهمترین این ذی‌نفعان در حال حاضر شهرک علمی تحقیقاتی است که بخش زیادی از این شرکت‌ها را پوشش می‌دهد، همچنین شتاب‌دهنده‌ها، صندوق‌های خطرپذیر و شرکت‌های دانش‌بنیان ازجمله بخش‌هایی است که شهرداری به‌دنبال گسترش روابط با آن‌ها است؛ در نمایشگاه «فن نما» قرار است این شبکه تقویت و بهتر دیده شود تا بتوانیم این ارتباطات را قوی‌تر از گذشته دنبال کنیم.

معاون برنامه‌ریزی و توسعه سرمایه انسانی شهردار اصفهان با تاکید بر اینکه یکی از محورهایی که برای اصفهان در سند آمایش تعریف شده، محور علم و فناوری است، گفت: سه روز پایانی نمایشگاه که همزمان با برگزاری جایزه مصطفی است، این امکان را ایجاد می‌کند تا مهمانان خارجی که در این برنامه حضور دارند، از دستاوردهای فناورانه بازدید کنند.

وی ادامه داد: از حدود هشت هزار شرکت دانش‌بنیان ۸۰۰ شرکت در اصفهان مستقر است، به این معنی که ۱۰ درصد از ظرفیت کشور در استان اصفهان فعال است.

عرضه آخرین دستاوردهای فناورانه دانشگاه‌ها و شرکت‌های دانش‌بنیان در بخش ملی و بین‌المللی دستاورد نمایشگاه فن نما است

وی با تاکید بر اینکه حوزه نوآوری و فناوری، حوزه‌های امید آفرینی است، تصریح کرد: در این حوزه محصولات متعددی داریم که نمایش آن‌ها برای عموم، نخبگان، متخصصان و دانش‌آموزان بسیار راهگشا است.

وی خاطرنشان کرد: از محورهای نمایشگاه فن نما، عرضه آخرین دستاوردهای فناورانه دانشگاه‌ها و شرکت‌های دانش‌بنیان در سطح ملی و بین‌المللی و انتقال این تجارب به سایر کلان شهرها است.

ابراهیمی اظهار کرد: شناسایی و معرفی فناوری‌ها و برقراری ارتباط با شرکت‌های دانش‌بنیان و مراکز علمی و تحقیقاتی، پارک‌های علم و فناوری و مبادله دانش بین این اعضا از دیگر اهداف این نمایشگاه است .

وی با اشاره به اینکه آشنایی شهروندان و پژوهشگران با دستاوردها و فناوری‌های نوین از دیگراهداف این ننایشگاه است افزود: بهره‌گیری از توان نخبگان و اندیشمندان برای برنامه‌ریزی‌های فناورانه
، حمایت مادی و معنوی از برنامه‌های کاربرد فناوری ، تبیین نقش و اهمیت نوآوری و ارتباط با مراکز فناوری به منظور شناسایی راه‌حل‌های نو و خلاقانه است از دیگر اهداف این نمایشگاه است.

وی افزود: دراین نمایشگاه معاونت علمی و دانش بنیان ریاست جمهوری، استانداری، شورای اسلامی شهر، اتاق بازرگانی، دانشگاه‌های هنر، صنعتی، آزاد نجف آباد، بنیاد ملی نخبگان، سازمان صمت، شرکت شهرک‌های صنعتی، انجمن شرکت‌های دانش بنیان در قالب شورای سیاست‌گذاری در حال همکاری با مجموعه شهرداری اصفهان هستند.

حضور ۳۲ شرکت دانش‌بنیان برای حضور در نمایشگاه فن‌نما

معاون شهردار اصفهان تاکید کرد: نمایشگاه ابزاری است تا بتوانیم همگرایی و هم افزایی بین ذی‌نفعان را ایجاد کنیم، البته در کنار نمایشگاه رویدادهای سرمایه‌گذاری و ترویجی را نیز دنبال خواهیم کرد.

وی با اشاره به حضور شهرهای خواهر خوانده در این نمایشگاه گفت: در این نمایشگاه به تقسیم‌بندی موضوعات کلان در حوزه‌های مختلف از جمله حوزه محیط زیست، اصفهان پیش رو که موضوع شهر هوشمند را دنبال می‌کند، ساختمان و صنایع وابسته و شرکت‌های دانش بنیان که در این عرصه فعالیت دارند، حوزه صنایع خلاق، نفت، گاز و پتروشیمی، ساختمان و صنایع وابسته، حوزه کشاورزی و امنیت غذایی، سلامت و فناوری‌های زیستی و ماشین سازی پرداخته شد، همچنین برنامه‌ریزی شده است تا حداقل ۱۰۰ شرکت دانش بنیان در این نمایشگاه شرکت کنند.

ابراهیمی افزود: در نمایشگاه فن‌نما پاویون‌های مختلفی در زمینه تجاری‌سازی و سرمایه‌گذاری، بروکرهای فناوری، علمی و تحقیقاتی، صادرات و واردات، رسانه و انتشارات حوزه فناوری و شتابدهنده‌ها و استارتاپ‌ها پیش‌بینی شده است.

قرارداد یکصد میلیارد ریالی برای مشارکت شهرک علمی تحقیقاتی اصفهان درنمایشگاه فن نما

وی تصریح کرد: پیش‌بینی می‌شود اعتباری بالغ بر ۱۵ تا ۲۰ میلیارد تومان به‌صورت مستقیم و غیرمستقیم برای نمایشگاه فن‌نما هزینه شود؛تاکنون با ۳۲ شرکت دانش‌بنیان برای حضور در نمایشگاه فن‌نما قرارداد منعقد شده و با کشورهای عراق، عمان و کره‌جنوبی نیز برای حضورشان در نمایشگاه رایزنی شده است.

وی با اشاره به وضعیت آلودگی هوا اظهار کرد: رفع معضل آلودگی هوا تنها توسط شهرداری قابل رفع نیست، هرچند شهرداری تلاش زیادی در این زمینه کرده اما به اراده محکم‌تری برای این موضوع نیاز است؛ این نمایشگاه به طور حتم می‌تواند به این مسئله کمک کند چرا که فناوری حل کننده ابرچالش‌های ما است.

بگفته ابراهیمی، برای برگزاری این نمایشگاه بودجه اختصاصی در نظر گرفته‌ شده است و به غیر از آن قراردادی یکصد میلیارد ریالی برای مشارکت شهرک علمی تحقیقاتی اصفهان نیز لحاظ شده است.

ابراهیمی با بیان اینکه عزم شهرداری برگزاری سالانه این نمایشگاه است، تصریح کرد: مشارکت سایر نهادها برای این مهم ضروری و مفید خواهد بود.

زهرا نصیری