۱ – در ماه مبارک رمضان اگر عادت به خوردن شام دارید، سعی کنید فاصله بین افطار
و شام را زیاد کنید و فاصله بین شام خوردن
و خوابیدن هم دست کم ۲ساعت
باشد.
۲ – از طرفی سعی کنید در این دو وعده غذا
را در حدی مصرف کنید که معده سنگین نشود.
۳ – غذای افطار باید به حدی آسان هضم باشد که تا خوردن شام، کاملا هضم و از معده خارج شود.
۴ – با این حال توصیه میشود به خوردن افطاری متعادل اکتفا کنید و از خوردن شام بپرهیزید.
۵ – چنانچه گفته شد غذای افطار باید آسان هضم باشد تا در هنگام سحر بدن برای دریافت وعده جدید آماده
باشد.
۶ – برای این منظور انواع آش، حلیم، فرنی و حریرهبادام که با آرد برنج قهوهای یا عسل
و شیره انگور یا شیره خرما شیرین شده باشد و نیز نان و پنیر به مقدار کم و به همراه سبزی خوردن و مغز گردو و چند عدد خرما
و یا یک خوشه انگور رسیده و شیرین مناسب است.
منبع:khorasannews.com