موارد زیر هنگام صرف سحری پیشنهاد میشوند:
-خوردن غذاهای اصلی با در نظر گرفتن حجم آن، شرایط جسمی، سنی، وضعیتهای خاص روزه گیر یا داشتن بیماری اشکال ندارد.
-یکی از نکاتی که باید درباره تغذیه در ماه رمضان به آن توجه کرد این است که به جای اینکه معده خود را از چندین نوع غذای پختنی پر کنید، از میوهها سبزیجات، صیفیجات، و نوشیدنیهای سالم و چایهای گیاهی متعدد استفاده
کنید.
-جای نوشابههای مضر، قندی، رنگی و دارای مواد نگهدارنده از چایهای گیاهی متعدد برای تصفیه خون، جگر، کلیهها
و شستن معده و روده از مواد نامناسبی که توسط غذاها و خوردنیها وارد بدن میشوند یا برای جلوگیری از افزایش کلسترول
قند، چربی فشار خون و… استفاده
کنید.
-حتما از غذاهای قلیاساز مثل میوهها سبزیجات، صیفیجات، و غلات نیز به همراه غذا استفاده کنید.خوردن و نوشیدن مواد غذایی را که تولید اسید میکنند کنترل کنید؛ مثل: انواع گوشت، ماهی و غذاهای دریایی، لبنیات
تخممرغ، حبوبات، خشکبار، شکر ، روغنها و سرکه.
-غذاها را خوب بجوید؛ زیرا بزاق قلیایی(تیالین) در اثر خوب جویدن غذا حالت اسیدی آن را تبدیل به قلیایی میکند.از خوردن غذاهای طعمدهنده، دارای مواد نگهدارنده و نیز از غذاهای تصفیهشده مثل: آرد سفید، قند، نوشیدنیهای شیرین و رنگی قهوه، پنیرهای فراوری شده
آبمیوههای ساختگی، سوسیس و کالباس که عوارض متعدد غیر قابل جبرانی دارند و بعضی نیز باعث خستگی روزانه میشوند
بپرهیزید.
-از خوردن نمک تا حد امکان بپرهیزید.
-یکی دیگر از نکات تغذیهای در ماه رمضان این است که از خوردن آب قبل از خوردن سحری و همچنین از خوردن نوشابههای قنددار نیز در وقت سحر خودداری
کنید.
تغذیه در سحر
موارد زیر هنگام صرف سحری پیشنهاد میشوند: -خوردن غذاهای اصلی با در نظر گرفتن حجم آن، شرایط جسمی، سنی، وضعیتهای خاص روزه گیر یا داشتن بیماری اشکال ندارد. -یکی از نکاتی که باید درباره تغذیه در ماه رمضان به آن توجه کرد این است که به جای اینکه معده خود را از چندین نوع غذای […]