به گزارش پایگاه خبری ربیع، به نقل از آشپزی ایرانی/ چی لازم دارم:
نان تست ۲ عدد
کره کمی برای سرخ کردن
تخم مرغ ۱ عدد
شیر ۱۰۰ میلی لیتر
شکر ۱ قاشق
نوتلا ۶ قاشق
توت فرنگی مقداری برای تزئین
پودر قند برای تزئین (اختیاری)
چطوری درست کنم:
۱. توت فرنگی ها را بشویید و قسمت بالای آن را جدا کنید. سپس به قطعات باریک برش بزنید و کنار بگذارید.
۲.تخم مرغ، شیر و شکر را در کاسه‌ای بریزید و با چنگال هم بزنید. در صورت تمایل می توانید کمی پودر دارچین نیز به مواد اضافه کنید.
۳. ماهیتابه ای را روی حرارت متوسط قرار دهید و مقداری کره در آن بریزید. نان های تست را در مایه تخم مرغی فرو ببرید و برگردانید تا هردو طرف به مایه آغشته شود. سپس نان ها را بلافاصله داخل ماهیتابه قرار دهید. هر طرف نان را حدود ۲ دقیقه سرخ کنید تا کاملا طلایی شود.
۴. زمانیکه هر دو طرف طلایی شد نان های تست را از ماهیتابه خارج کنید و در بشقابی قرار دهید. نوتلا را روی فرنچ تست داغ بمالید. توت فرنگی های خرد شده را روی آن بچینید و با کمی پودر قند تست خود را تزئین کنید.