اجتماعی » بهداشت و سلامت
کد خبر : 1078785
یکشنبه - 30 آذر 1404 - 19:00

تاثیر مصرف گردو بر عملکرد مغز و بهبود سلامت آن

گردو سرشار از آنتی‌اکسیدان‌های قوی و اسیدهای چرب امگا-۳ است که باعث بهبود سلامت مغز می‌‏شوند.

تاثیر مصرف گردو بر عملکرد مغز و بهبود سلامت آن

به گزارش «پایگاه خبری تحلیلی ربیع»؛ به نقل از  خبرگزاری ایمنا، گردو برای تقویت سلامت مغز بسیار مفید است، زیرا سرشار از مواد مغذی است و از عملکرد شناختی پشتیبانی می‌کند. همچنین، گردو دارای میزان قابل‌‎توجهی اسید آلفا لینولنیک (ALA) است که نوعی اسید چرب امگا -۳ گیاهی است و برای رشد و سیگنال‌دهی سلول‌های مغز بسیار مفید است. اسیدهای چرب امگا -۳ از ساختار و ارتباط نورون‌ها پشتیبانی می‌کنند، حافظه و عملکرد شناختی را ارتقا می‌دهند و خطر ابتلاء به بیماری‌های عصبی مانند آلزایمر و پارکینسون را کاهش می‌دهند.

علاوه بر این، گردو سرشار از آنتی‌اکسیدان‌های قوی از جمله ویتامین E، ملاتونین و پلی‌فنول‌ها است که به خنثی‌سازی رادیکال‌های آزاد و جلوگیری از آسیب اکسیداتیو به سلول‌های مغز کمک می‌کند و روند پیری مغز را آهسته می‌کند. پلی‌فنول‌های موجود در گردو با محافظت از سلول‌های مغز در برابر آسیب‌ها و پشتیبانی از جریان خون، به بهبود توانایی یادگیری و سالم نگه داشتن مغز در طولانی مدت کمک می‌کند.

مواد مغذی موجود در گردو به تنظیم انتقال‌دهنده‌های عصبی در مغز کمک می‌کند و علائم افسردگی و اضطراب را کاهش می‌دهد. گردو که سرشار از اسیدهای چرب امگا -۳ و پلی‌فنول‌ها است، نقش مستقیمی در ثبات عاطفی و سلامت کلی روان دارد. همچنین، به متعادل کردن احساسات، کاهش استرس و ایجاد دیدگاه مثبت‌تر نسبت به زندگی کمک می‌کند. نتایج بررسی‌های انجام شده نشان می‌دهد که گردو با جلوگیری از تجمع پلاک‌های مضر آمیلوئید، خطر بروز آلزایمر را کاهش می‌دهد.