به گزارش پایگاه خبری ربیع، به نقل از باشگاه خبرنگاران، خالق رئیسی رئیس اداره سوادآموزی اداره کل آموزش و پرورش چهارمحال و بختیاری به مناسبت هفته سوادآموزیاظهار داشت: امسال بیش از هفت هزار نفر در استان تحت پوشش برنامه‎های سوادآموزی قرار گرفتند.

وی افزود: از این تعداد، چهار هزار و ۲۵۶ نفر در دوره سوادآموزی، یک هزار و ۹۴۰ نفر در دوره انتقال و ۸۹۰ نفر در دوره تحکیم، مشغول به تحصیل هستند.

رئیسی اضافه کرد: عملکرد امسال نهضت سوادآموزی استان در پوشش بی‎سوادی، بیش از ۱۰۰ درصد بوده است.

وی، بیشترین میزان باسوادی در جامعه هدف نهضت سوادآموزی یعنی گروه سنی ۱۰ تا ۴۹ سال را در شهرستان شهرکرد با ۹۷ و ۹ دهم درصد و کمترین میزان را در شهرستان کوهرنگ با ۸۲ و هشت دهم درصد اعلام کرد.

رئیسی یادآور شذ: ۵۰ درصد بیسوادان استان معادل ۱۸ هزار نفر، در شهرستان لردگان متمرکز هستند.

وی با بیان اجرای طرح آموزش مهارت‌های رایانه با رویکرد سواد رسانه‌ای در استان ادامه داد: این طرح در سال گذشته برای ۵ درصد افراد در دوره انتقال اجرا شد، که امسال با رشد سه برابری به ۱۵ درصد افزایش یافت.

رئیسی افزود: در حال حاضر ۴۶۵ مرکز یادگیری محلی در کشور فعال است که ۲۲ مرکز از این تعداد، در استان چهارمحال و بختیاری دایر می‌باشد.

وی اضافه کرد: در این مراکز با هدف توانمندسازی و ایجاد فرصت یادگیری، و با بهره گیری از سایر دستگاه‌های اجرایی همچون فنی و حرفه‌ای، میراث فرهنگی، صنایع دستی و گردشگری و جمعیت هلال احمر، ۲۰۰ ساعت مهارت آموزی به افراد ارائه می‌شود.

رئیسی ادامه داد: امسال برای اولین بار در کشور، طرح بانک اسمی سواد افراد ۱۰ تا ۴۹ سال در استان چهارمحال و بختیاری اجرا شده است.

وی خاطرنشان کرد: در این طرح، سطح سواد گروه هدف به صورت مجازی بررسی و بازماندگان از تحصیل و بیسوادان واجد شرایط در استان شناسایی می‌شوند.

رئیسی ادامه داد: در حال حاضر، ۷۰ درصد اطلاعات استان در این بانک جمع آوری شده است.

هفتم دی ماه سالروز تشکیل نهضت سوادآموزی به فرمان حضرت امام خمینی (ره) در سال ۱۳۵۸ به عنوان «روز سوادآموزی» و ۲ تا ۸ دی به عنوان «هفته سوادآموزی» نامگذاری شده است.